Grasrotandelen

grasrotandelen.jpg

Norsk Tipping har siden oppstart fordelt overskuddet fra spillemidler til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller muligheten til å være med å bestemme hva noe av dette overskuddet skal gå til. 5 % av det du spiller for, går til organisasjonen du har knyttet til deg som Grasrotmottaker.

Vi vet at det fortsatt er mange som ikke har valgt organisasjon de vil gi sine 5 % til. Grasrotandelen er kun en del av et overskudd hos Norsk Tipping og påvirker hverken innsats eller gevinst hos tipperne. Gi din grasrotandel til Kjelsås I.L. og vi lover at disse midlene skal gå til å fortsette utviklingen av det gode tilbudet vi gir til barn og ungdom i vårt nærmiljø.

Så enkelt registrerer du KJELSÅS IL som mottaker av DIN Grasrotandel:

  1. Mobiltelefon, send Grasrotandelen 975 663 450 til 2020, gratis.
  2. Internett klikk på linken her og registrerer deg.
  3. Hos kommisonæren søk opp org. nr. 975 663 450 eller du får kommisjonæren til å søke Kjelsås Idrettslag
  4. Du kan også bli grasrotgiver via både norsk-tipping.no eller via mobilspill.

Dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Hvor mye kan KJELSÅS IL tjene på Grasrotandelen?
Dette kommer både an på hvor mange som registrerer KJELSÅS IL på sitt spillerkort, og hvor mye de spiller for. Derfor er det vanskelig å beregne nøyaktig hva laget vil tjene, men man kan gjøre et overslag:
En gjennomsnittlig tipper spiller for ca. 5000,- i året (lotto på lørdag og onsdag og en tippekupong/oddskupong i ny og ne).
Hvis vi klarer å få 1000 gjennomsnittlige tippere til å registrere laget på sine spillerkort, ser regnestykket slik ut: 1000 x 5000 x 0,05 = 250.000 kroner

Les mer om ordningen på Norsk Tippings sider.

Husk på Kjelsås IL neste gang du er i tippekiosken!