Hjemmesidene er flyttet KLIKK HER

02.10.2016

Kjelsås Fotball har fått forespørsel fra PSV Eindhoven som ønsker Mathias Kjølø (født 2001) på et treningsopphold i oktober.

02.10.2016

A-laget fortsetter den gode formen. Lørdag ble Mo IL nedsablet, gutta vinner enkelt 5-0.

27.09.2016

Idrettsskolen fortsetter med basket i Stadionhallen mandag den 10 oktober.

Allidretten fortsetter som vanlig i uke 41.

Moste Ørn Horten i 1. runde NM

A-laget imponerte i kveldens 1. runde av NM, og avanserte lett videre i cupen.

2016-04-13
alrein

Ørn Horten - Kjelsås 0-3 (0-2)
Lystlunden Stadion, 13. april 2016

Mål: 0-1 Garnås (16) 0-2 Solli (28) 0-3 Aslaksrud (89)

Laget: Kirsebom - Ahilan, Brotangen, Garnås (Martinussen 90.), Mjelde Håberg (J. Møller 56.)  - Pedersen, Solli, Kristiansen (Aslaksrud 83.), Bjørnland - Dyve, Skogen

Ørn Horten i Lystlunden var motstander i 1. runde av NM,  et lag som spiller i hverdagen i 2. divisjon avd. 4 og som vi møtte sist i 2014. Da var det også cupkamp og 1. runde. Den gangen røk vi 2-1. To år senere var det ingen tvil om hvor seieren skulle havne. Det var klasseforskjell på lagene denne onsdagen, og svært mye positivt å ta med seg hjem til taket av Oslo.

1. omgangen denne kvelden er svært solid. Sett med kongeblå øyne. Vi har full kontroll, og det starter allerede etter 3 minutter når en god Andreas Dyve treffer tverrliggeren på heading. Og vi fortsetter å male på og spille ball i hatt med hjemmelaget. Etter 16 minutter header Espen Garnås inn 1-0 på en corner. Fortjent. Etter 28 minutter får vi frispark, og det hadde vel ikke vært noe å si på om dommeren også hadde trukket opp det røde kortet i den situasjonen. Det gjorde han ikke, men vi fikk uansett uttelling på forseelsen. Jesper Solli viser frem sine gode fot, og skrur ballen over muren og i nota. Deilig og 2-0 i Lystlunden. Det står seg til pause etter en omgang hvor vi dominerte totalt bevigenhetene.

- Vi gjennomfører en bunnsolid 1. omgang som legger grunnlaget, sier Eivind Kampen til Sjela.

I 2. omgang er Ørn litt mer med, spesielt i en periode på 15-20 minutter midt i omgangen. Uansett er det aldri veldig farlig, og de har vel kun en stor sjanse i kampen som Terje Kirsebom redder flott med en beinparade. Vi har på vår side flere megasjanser i denne omgangen. Både Julian Møller og innbytter Jens Aslaksrud er alene på keeper. Sistnevnte, 17-årige Aslasksrud, skal imidlertid kjenne på nettsus. I det 89. minutt drar han greit av hjemmelagets forsvarsspiller og setter ballen kontant i goalen fra 20 meter. Det krydrer ekstra opplevelsen når en juniorspiller kommer inn og kroner en fin match på den måten.

- Vi bør punktere kampen tidlig i 2. omgang, da Ørn må satse fremover og det åpner seg opp. Da vi ikke gjør det, blir det litt slitsomt i en periode, uten at det blir veldig farlig, fortsetter Kampen.

Vi vinner 3-0 og avanserer til 2. runde i NM. Alle gutta jobber eksemplarisk, og vi har full kontroll på denne kampen. Jens (født i 98) sitt første A-lagsmål er blitt nevnt, og i tillegg fikk en annen 98-modell, Sigurd Martinussen sin debut. Vi gratulerer begge gutta. De mer "erfarne" på laget gikk foran og gjorde en herlig forestilling. I tillegg vet vi at vi har over et halvt dusin med spillere med betydelig antall A-kamper i bagasjen, som er ute med skade. Det skal bli gøyalt å følge utviklingen fremover.

- Jeg er veldig imponert over spillerne i dag. Alt i alt en meget solid bortekamp. Ekstra moro at Jens får sitt første mål for Kjelsås, og Sigur får sin debut, avslutter en fornøyd hovedtrener.

Fredag setter NFF opp oppsettet for 2. runde. Vi venter i spenning på hvem vi får, og håper virkelig på en cupfest på Grefsen Stadion om noen uker. Før det skal vi spille flere seriekamper, først mot Oppsal på søndag. Fortsetter vi slik, skal vi bli vanskelig å slå.