Alpingruppas mange treningsfasiliteter

I området rundt Kjelsås har det de siste årene, vokst frem mange flotte steder å trene på. Det nye nå er Myrerjordet, som har fått sandbaner og snart er utendørs treningsapparater klare -Og med trappa rett ved. Les i Nordre Aker budstikke, HER 

 

2016-08-26
arildalpine

 

I tillegg står også vårt eget Calisthenics park på Grefsen stadion snart klar. Utstyret har nå ankommet, og det gjenstår noe dugnads arbeid, så skal vi også være klare for å begynne å trene her.

Dette er steder i Kjelsås området alpingruppa trener:

Stadion hallen, ligger ved Grefsen stadion her har vi airtrack og endel utstyr som vi trenger for den treningen vi gjør her. I disse dager skal vi også oppgradere hallen, det kommer turneringer, tau og uttrekkbar bom i hallen. Vi har også åpning for noe trening i gymsalene på Disen skole og Morellbakken skole.

Oset og Kjelsås skoles styrkerom, på Oset er det et flott bilfritt området for trening med rulleskøyter. Inne på skolen er det et lite styrkerom som de eldste gruppene kan bruke. Vi har også leid tid på Stadion fysikalske for styrke, og skadeforebyggende trening. Rett utenfor er Stilla, et flott område å trene på om sommeren.

Trollvann, er vi jo i hele vinteren. Men denne høsten har vi tenkt til å bruke området også for barmarkstrening. Vi har satt opp et treningsstativ der i tillegg har vi tilgang til endel barmarks utstyr også her. For å ha god variasjon i treningen ønsker vi å bruke alle disse områdene for barmarkstrening i høst.

Calisthenics park på Grefsen stadion, her skal vi trene mye!

crossfit-no.jpg

tvann_n.jpg

Idyliske Trollvann <3

stadionhallen_n.jpg

Stadion Hallen og airtrack trening.

morgentreningn_1.jpg

Morgentrening på Morellbakken skole.

Kalender

Juni
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

 

 

OBOSlogo_st%C3%A5ende.jpg

 

 

Kjelsåsalpin på Facebook