Landsfinalen

I disse dager er det landsfinaler for U14 (7-8 klassinger) og hovedlandsfinaler U16 (9-10 klassinger) Telenorlekene for U14 var på Meråker, mens de eldste kjører sitt uofisielle NM på Bjorli. Kjelsås stilte med 16 løpere i Meråker.

2016-03-17
arildalpine

De spente 16 utøverne landet på Værnes flyplass onsdag, og ble hentet av trener Arild, som hadde kjørt bagasjen fra Oslo. Vi losjerte oss inn på Teveltunet som lå mitt i mellom Meråker skisenter, hvor konkurransene var og Storlien hvor det var premie utdelinger. De fleste i vår U14 gruppe er første år i klassen, og reiste med det målet for øye -og ha det gøy i tillegg til å lære mest mulig. Vi hadde et håp om at noen skulle klare å knipe en plass blant de 30 beste.

Første renn var SG og i de litt flate bakkene ble våre første års utøvere litt små. Likevel var Ada Sandvin nære en topp 30 med sin 36 plass i SG. I storslalåmen var Ada enda nærmere med sin 31 plass. men Noah Røsjode kjørte veldig bra i gutte klassen å ble nummer 27.

I slalåm siste dagen ble Ada igjen 31, mens Elle Ramstad kjørte veldig bra, å fikk Kjelsås beste plassering i mesterskapet og ble nummer 22. Elle representerte også Oslo i kretsrennet, der Oslo kom helt til finalen. Her ble Akershus for gode og vant krets kampen.

Alt i alt tror jeg mesterskapet har gitt motivasjon til videre satsing for den herlige gjengen fra Kjelsås alpin.