Oppstart Kjelsås MINI (Gratis å komme å prøve)

Fredag 28.08 klokken 17:00 i Kjelsåshallen vil første trening for Kjelsås MINI være

2015-08-04
anderspettersen

Kjelsås MINI er Kjelsås håndball sitt tilbud til barn født i 2008. De trener hver Fredag fra klokken 17:00-18:00 i Kjelsåshallen. Ila sesongen vil de også være med på tre Loppetassenturneringer i nærområdet. Disse Loppetassenrundene er veldig stas både for spillere og foreldre.

Etter en god og jevn økning var det tilslutt nærmere 70 stykker med på Kjelsås MINI i fjorårssesongen. Det ble også et veldig godt foreldremiljø hvor mange titalls foreldre hver Fredag drakk kaffe og pratet på tribunen mens barna trente nede i hallen. 

Leder i Kjelsås håndball Knut Sundby, har ansvaret for gjennomføringen av MINI treningene samt loppetassenturneringene. I tillegg er det mange av våre yngre spillere, samt damelagsspillere som er med for å bidra.

Treningene de første månedene vil være åpne for alle, så det er bare å komme å prøve hvordan det er å spille håndball. Hvis man velger å fortsette etter dette vil treningsavgiften for en sesong være 1800. Da får barna t-skjorte, ball og muligheten til å være med på treninger og turneringer frem til vi gir oss i Juni 2016.

 

Kontaktinfo Knut Sundby

Tlf: 91705551

E-post: knut@storyboard.no