Informasjon til foreldre J06

Litt opplysninger om vår del, J06.

2014-11-27
Hanne Dokken

Hei alle foreldre til jenter 06 !

Jeg tenkte å informere dere litt om hva denne siden, og vår del av den, kommer til å inneholde. Målet med siden er at det skal bli lettere for dere foreldre å finne frem til både 

informasjon, påmelding, nyheter og også litt generelt, som f.eks bilder. Den første informasjonen jeg kan komme med, er at denne siden er helt ny, som sikkert alle har fått med seg, og det jobbes på spreng for å gjøre den opptimal. De som er webansvarlig for håndball delen på siden her, er Roy Borglin ( pappa til Helena Dokken Borglin ) og Sollaug Arnesen. De håper å få en webredaktør for hvert trinn, både gutter og jenter.

Og vi på J06 er først ute, som prøvekanin:-)  Jeg heter Hanne Dokken, og er mamma til Helena Dokken.Borglin.

Jeg vil gjerne at dere kommer med innspill til hva dere synes vi skal ha på delen/siden vår. Da er det bare å sende meg en mail på adressen under.

For at vi skal få lagt ut bilder av alle minicupene fra de forskjellige hallene, så er det fint om dere sender meg et bilde eller to på mail. I helga var vi på Jessheim, og da trenger jeg bilder fra de andre hallene. Jeg tar ansvar for å ta bilder på de cupene som vi er på, selvfølgelig :-) 

Jeg har fått spørsmål om å lage Facebook gruppe til J06. Dette har vi snakket en del om, og vi har blitt enige om at i første omgang så holder vi oss til denne siden. Målet med siden er jo som jeg beskrev ovenfor, og da er håpet at vi ikke trenger en FB gruppe. Vi håper jo at flest mulig vil bruke Kjelsås.no siden. Men det er selvfølgelig ikke skrevet i stein, så hvis de fleste foreldre vil ha en FB gruppe, så ser vi så klart på det :-) 

Dette blir bra dere :-)

Mvh

Hanne Dokken

E-post: kjelsaas@dokken.me