A-laget spilte 2-2 mot Strømsgodset 2 i årets første treningskamp.

2016-02-06
alrein

Kjelsås - Strømsgodset 2 2-2 (2-0)
Grefsen Stadion, 6. februar 2016

Mål: 1-0 Dyve (1.omg) 2-0 Frøystveit (1.omg) 2-1 Godset 2 (2.omg) 2-2 Godset 2 (2.omg)

Laget: Kirsebom - Ahilan (Brenden 45.), Brotangen (Bjørnland 45.), Garnås, Mjelde - Jama (Fasting 45.), Solli (Kristiansen 45.), Frøystveit (Osmunddalen 45.), Skogen (Holm 45.) - Rønning (J. S. Møller 45.), Dyve

Grefsen Stadion med varme i dekket var åssted for årets første kamp for A-laget. Motstander var et ungt og lovende rekruttlag fra Strømsgodset, og vi fikk kommet godt i gang med kamptreningen.

I 2. omgang scorer vi to flotte mål ved Andreas Dyve og Espen Frøystveit.

Vi gjør en brukbar og strukturert 1. omgang. Solid defensivt, og scorer to fine mål. 2. omgang blir mer rotete. Selv om vi kanskje skaper flest sjanser også i 2. omgang, så representerer ikke dette hvordan vi ønsker å fremstå. Da er det åpent og ukontrollert. sier Kampen.

Dette var en god start for å få alle tilgjengelige i troppen i kamptrening, og vi fikk se tilnærmet to forskjellige lag i de to omgangene. I 2.omgang både reduserer og utligner gjestene.

- Det viktigste i dag var å få hele troppen i gang. Så har vi fått masse bilder og svar som vi kan jobbe videre med. Det er ikke overraskende at det blir litt rør når vi bytter så mye på lager, avslutter Kampen.

Jama som spilte 1. omgang er på prøvespill fra Grorud. Axel Pedersen og Sigurd T. Martinussen er skadet, mens Simen Stamsø Møller var på jobb i Premier League-studio denne helgen. Med andre ord ser dere at vi i dette referatet figurerer med spillere som ikke har blitt presentert i høst inn i stallen 2016. Disse blir representert etterhvert, men vi kan se konturene av en kruttsterk stall også i 2016. I tillegg vet vi at Kampen & sportslig ledelse jobber med å finne noen spennende tilvekster til.

Årets første treningskamp er gjort. Når nærmer vi oss gradvis varmere tider og ny sesong. Dette blir gøyalt!