Kjelsås-Holmlia 2-4

Sesongens siste seriekamp endte i hjemmetap.

2015-10-22
linaess

Årets siste Jr1-kamp på Grefsen stadion ble en kamp der marginene ikke akkurat gikk i hjemmelagets favør: 0-1 kom på skudd som skiftet retning og utmanøvrerte Babou i mål, vi misset straffe rett etter pause og fikk også 1-3 imot etter uheldig klarering i eget forsvar. Etter spill og sjanser burde vi minst hatt uavgjort, men det ville seg ikke helt denne mørke høstkvelden. Til tross for at vi hadde ballen mest og bl.a. produserte et nydelig angrep og redusering til 1-2 etter vakker frispilling fra Magnus til Jamal som kom aleine med keeper og scoret sikkert, dro bortelaget i land seieren til slutt. 2-3 målet kom etter at David gjorde en god jobb inne i feltet og det luktet straffe etter en angivelig hands, men før dommeren rakk å blåse snappet Magnus ballen og satte den kontant i mål. Selv om Holmlia-målene til 0-1 og 1-3 begge var av det heldige slaget, skal det sies at de også lagde et vakkert mål til 0-2. Avgjørelsen til 2-4 kom på overtid etter at Kjelsås kasta alle mann i angrep i et forsøk på utligning.

Omgangens resultater forøvrig omfattet KFUM-seier over Høybråten/Stovner, noe som medførte at de gikk forbi og fratok oss 2.plassen på tabellen. Men topp 3 er strålende likevel - med et såpass ungt mannskap der bare to mann (JP / Jamal) faller for aldersgrensen neste år. Fra sidelinja har vi sett mye godt spill og mange positive kamper gjennom sesongen - takk for i år gutter!

KAMPFAKTA

Grefsen stadion, torsdag 22.oktober kl. 2015: Kjelsås - Grei 2-4 (0-2)

Laget: Babou - HenrikFH, JP, Elias (ErikD 57), Sondre - KO, Erlend (Sebastian 57), Vegard (Aslak 57), Emil (David 57) - Jamal, Petter (Magnus 57)

Mål: 0-1 Holmlia (34), 0-2 Holmlia (41), 1-2 Jamal (63), 1-3 Holmlia (80), 2-3 Magnus (85), 2-4 Holmlia (92)