Korsvoll - Kjelsås2 4-5

Kjempe-sluttspurt etter å ha ligget under ga tre livsviktige poeng i kampen for å unngå nedrykk til 3.div.

2015-10-04
linaess

Årets nest siste kamp måtte vinnes for å holde nedrykksstriden bak oss. Kjelsås gikk rett i strupen på opprykksjagende Korsvoll, og hadde en kjempesjanse og to cornere før det var gått 2 minutter. Deretter gikk Korsvoll rett i angrep og tok kontant ledelsen etter en god prestasjon av sin raske spiss. Kjelsås fortsatte å føre kampen etter scoringen, og Didrik utlignet etter 9 minutter med en fin lobb over keeper etter å ha blitt spilt fri av Magnus. Sistnevnte kom til mange sjanser, og etter et kvarter rister han av seg to mann og skyter i stolpen - det første av tre stolpetreff i kampen, det andre hadde Didrik etter 24 min. Rett etterpå tar Korsvoll pånytt ledelsen mot spillets gang - en scoring som er til forveksling lik den første, bare fra motsatt kant. Så etter 36 min kommer Magnus fri igjen, går på tvers av 16-meteren og dundrer ballen ned i høyre hjørne med venstrefoten til utligning 2-2. Bare to minutter seinere får Kjelsås frispark fra 20 meter - Didrik skyter, keeper gir retur, Magnus er våkent frampå og gir Kjelsås ledelsen som holdes til pause.

Det gjøres noen bytter i pausen - Kjelsås åpner like bra som i første, Didrik kommer fri og setter ballen i stolpen for tredje gang. Istedenfor økt ledelse kommer Korsvoll på oss igjen og utligner kontant til 3-3. Deretter bølger spillet fram og tilbake med sjanser til begge lag. Babou er god i en-mot-en situasjoner og redder oss fra baklengsmål flere ganger. Men etter 66 min er vi uheldige - en Korsvoll-spiller skyter, ballen forandrer retning i en av våre forsvarere og de tar ledelsen 4-3. Det gjøres flere bytter, vi legger om til tre mann bak og Magnus kommer innpå igjen slik at vi kjører to mann sentralt på topp. Dette gir resultater: etter mange cornere, legger Rune en etter 77 minutter som går direkte i mål! Deretter følger et intenst kvarter med to lag som begge vil vinne: etter 88 min blir Magnus lagt ned i feltet og dommeren blåser for straffe. Som vanlig er spissen kald - tar straffa sjøl og setter den kontant i nettet. Deretter rir vi av tre overtidsminutter til fortjent borteseier og livsviktige poeng i kampen for å unngå nedrykk til 3.div.

Kjempebra gutter! Neste runde er det Kjelsås´ tur til å stå over - og dersom resultatene går vår vei, kan det hende at vi kan møte Snarøya i siste serierunde 16.oktober uten nedrykksspøkelset hengende over oss.

KAMPFAKTA

Kringsjå kunstgress, 4.oktober kl. 1645: Korsvoll - Kjelsås2 4-5 (2-3)

Laget: Babou - Sondre, Sjøeng, Elias, HenrikFH (Magnus 69) - Herman (Amund 46), Sebastian, Andreas (Ruben 89), VegardA - Didrik (Rune65), Magnus (Jamal 46)

Mål: 1-0 Korsvoll (3), 1-1 Didrik (9), 2-1 Korsvoll (25), 2-2 Magnus (36), 2-3 Magnus (38), 3-3 Korsvoll (47), 4-3 Korsvoll (66), 4-4 Rune (77), 4-5 Magnus (88 str)