Kjelsås2 - Nordstrand2 2-2

Seieren over topplaget glapp på overtid av overtiden.

2015-09-25
linaess

Etter å ha ledet nesten hele kampen mot topplaget Nordstrand2, glapp seieren på overtid etter at motstander scoret etter 48:30 i 2.omg - etter at dommeren hadde lagt til 3 min, forstå det den som kan... I tillegg presterte Nordstrand2 tidenes største feilkast 30 sek før utligningen, så disse to dommerfeilene ble direkte utslagsgivende for kamputfallet. Kjelsås2 lever fortsatt farlig i nedrykksstriden og må muligens vinne begge de to siste kampene for å være sikre på å holde seg i divisjonen.

Etter en jevn start på kampen, tok Kjelsås ledelsen ved Jamal etter 2 min etter frispark: Amund legger inn fra venstre, keeper gir retur og Jamal chipper rolig over. Stillingen holdt seg til pause - Nordstrand2 hadde endel av spillet men kom ikke til de klareste sjansene. Rett etter pause øker vi ledelsen etter en corner der Aslak knuser alt og alle i lufta og trøkker inn 2-0. Vi slipper Nordstrand inn i kampen igjen, og de reduserer etter drøyt halvspilt omgang. Mot slutten av kampen har Nordstrand mye av spillet - men vi har farlige kontringer og har et par gode muligheter til å punktere kampen. Men idet seieren begynner å synes sikret - vi er på overtid av overtiden - utligner Nordstrand etter at dommeren har oversett tidenes klareste feilkast. Istedenfor innkast til oss, kommer Nordstrand seg kjapt i angrep og får utligningen på overtid av overtiden.

Bittert! ... men vi har fortsatt tre lag bak oss, og sikrer plassen med seire i de to siste kampene som begge går borte.