Kjelsås - Grei 6-3

Sterk opphenting ga solid seier over Grei.

2015-09-24
linaess

Etter å ha ligget under 0-2 og 1-3 i første omgang, presterte Kjelsås sesongens sterkeste opphenting og vant til slutt en solid 6-3 seier over andreplasserte Grei. Kampen startet noe tafatt fra Kjelsås sin side - spilte ubesluttsomt i forsvar og lot et aggressivt Grei-lag gå opp i en tidlig tomåls-ledelse. Magnus reduserte etter 18 min da han spilles fri på venstre og knaller ballen kontant i mål - linjedommer vinker for offside, men dommeren overprøver og godkjenner målet. Grei er fortsatt aggressive og anført av en rask venstreving øker de ledelsen 10 min seinere, men rett etterpå kvitterer Magnus igjen, denne gang på høyre side fra kort hold. Etter dette overtar Kjelsås initiativet og har flere gode sjanser til utligning - og presset resulterer i 3-3 scoringen rett før pause etter en corner som så ut til å gå rett inn, men som ble stusset videre av kaptein JP (referenten så det ikke men publikum stemte på han, delvis støttet av spilleren selv).

Andre omgang startet motsatt av første med Kjelsås som det aggressive laget - et kjapt frispark fra høyre skrus inn av Emil, og ballen heades over keeper av samme JP etter en dårlig klarering av Grei. Flere kjempesjanser følger og Greis keeper har nok å gjøre, inntil han i det 54.minutt er sjanseløs på et strålende frispark tatt av Jens på 16-metersstreken - dagens peneste mål. Kjelsås er klart best i denne perioden - Grei ypper seg noe når det er ca. 10 min igjen og har to kjempesjanser etter cornere, men vi har flaks, Babou er god og slipper ikke inn flere mål. Like før kampen er slutt felles Magnus innenfor 16-meteren, og samme mann fullfører hattricket med en sikker satt straffe. Kjelsås har enda to gode muligheter på overtid, og seieren er veldig fortjent når dommeren endelig blåser av kampen etter hele fire overtidsminutter.

KAMPFAKTA

Grefsen stadion, torsdag 24.september kl. 1830: Kjelsås - Grei 6-3 (3-3)

Laget: Babou - Bunde, JP, Elias, Sebastian - KO, Erlend, David, Emil (Petter 83) - Magnus, Jens

Mål: 0-1 Grei (4), 0-2 Grei (12), 1-2 Magnus (18), 1-3 Grei (28), 2-3 Magnus (30), 3-3 JP (45), 4-3 JP (46), 5-3 Jens (54), 6-3 Magnus (90 str)