Kjelsås - Ski 11-1

Målkalas og dobbelt hattrick da Kjelsås knuste Ski på hjemmebane.

2015-09-13
linaess

Selv om Ski tok ledelsen etter bare tre minutter, var det aldri tvil om hvor seieren skulle havne. Et Kjelsås-lag som sprudlet av spilleglede kjørte over motstanderen i begge omganger og ga seg ikke før vi telte 11 kuler på ramma. Både Magnus og luftens baron Erlend (fra backplass!) scoret tre ganger, og med i tillegg to mål av Jens (dagens peneste: frispark fra 20 meter rett i krysset) samt ett hver fra Emil (på straffe etter bare to minutter på banen), Aslak og Petter resulterte det i sesongens største seier hittil. Og seieren kunne vært større - vi misset en straffe og hadde mange sjanser som kunne resultert i enda flere mål. Men timåls-seier er vi naturligvis kjempefornøyde med!

KAMPFAKTA

Grefsen stadion, søndag 13.september kl. 2015: Kjelsås - Holmen 11-1 (5-1)

Laget: ErikH - HenrikFH (Sigurd 61), Elias, ErikD (Sjøeng 79), Erlend - KO, Aslak, David, Vegard (Emil 69) - Magnus (Petter 69), Jens (Jamal 61)

Mål: 0-1 Ski (3), 1-1 Erlend (7), 2-1 Magnus (11 str), 3-1 Magnus (30), 4-1 Erlend (33), 5-1 Jens (40), 6-1 Jens (53), 7-1 Magnus (68), 8-1 Emil (71 str), 9-1 Aslak (76), 10-1 Petter (83), 11-1 Erlend (87)