Kjelsås - Holmen 6-1

To sultne spisser i scoringsform (Hebæk / Aslaksrud) ordnet grei hjemmeseier mot Holmen.

2015-09-03
linaess

Etter to kamper uten seier gikk Kjelsås rett i strupen på Holmen og 1-0 var et faktum i kampens første minutt: etter et langt oppspill kommer Magnus aleine mot keeper som først redder - men gir retur som omsettes i scoring. Vi fortsetter presset og etter ni minutter setter Jens ballen i mål fra hjørnet av 5-meteren. Minuttet seinere er samme mann frampå igjen til 3-0, etter at Holmen roter det til i eget forsvar med tilbakespill til keeper og dårlig utspill som Jens snapper og scorer direkte. Like etter ypper Holmen seg med redusering til 1-3 på direkte skudd inne i feltet. Fire mål - og kampen er bare 14 minutter gammel... Kjelsås beholder trøkket utover i omgangen, men stillingen står seg til pause.

Etter en kort pause på banen for å unngå at lyset slokkes før sluttsignalet går, fortsetter vi presset og har en gylden sjanse til å øke ledelsen etter klikk-klakk spill fra 16 og inn, Magnus kommer fri men ballen er på feil fot (høyre) og avslutningen sniker seg utafor. Han gjør det godt igjen minuttet seinere da han viser styrke i en løpsduell, kommer seg fri og bruker godfoten (venstre) denne gang til sikker scoring. Hat-tricket til Magnus fullføres i det 64.minutt på straffe, etter selv å ha blitt felt klart innafor. Vi har flere gode sjanser til scoring - både Jens og Emil (tverrligger) er nære, men kronen på verket setter Holmen på selvmål til 6-1 etter et raid av Emil på venstre og innlegg som en uheldig forsvarer beiner i eget nett.

Kampen ebber ut til solid hjemmeseier, og Kjelsås tilbake på vinnersporet. Morsomt å se Kjelsås-dommer Sandmoens unge håpefulle på Holmens midtbane - et talent vi sikkert kommer til å se mere til. Men han skulle hatt blå drakt...

KAMPFAKTA

Grefsen stadion, torsdag 3.september kl. 2015: Kjelsås - Holmen 6-1 (3-1)

Laget: Babou - Jamal, Elias, ErikD (Sjøeng 65), Erlend - KO (Petter 60), Aslak, David, Emil - Magnus, Jens

Mål: 1-0 Magnus (1), 2-0 Jens (9), 3-0 Jens (10), 3-1 Holmen (14), 4-1 Magnus (52), 5-1 Magnus (64 str), 6-1 selvmål (76)