Kjelsås - Oppsal2 2-3

Av og til er fotballen urettferdig - hjemmetap mot Oppsal2 etter spillemessig overtak.

2015-08-20
linaess

Kjelsås hadde et klart spille- og sjansemessig overtak i hele 1.omgang, men kom likevel under 0-1 etter 13 minutter etter rot i eget forsvar. Jamal kvitterte like etter i det 16.minutt, og Kjelsås hadde mange klare sjanser til å lede med flere mål utover i omgangen - men det ble med Jens sitt ene mål rett før pause. Omgangens beste spiller var Oppsals keeper som holdt sitt lag inne i kampen med flere kjemperedninger. Vår keeper Babou var også god med flere utrykninger på gjennomløp, offensiv i feltet og en kjemperedning på et godt skudd fra Oppsal2.

Andre omgang var jevnere spillemessig, der Oppsal2 var adskillig bedre i effektivitet enn hjemmelaget ved å score på to av sine tre sjanser i omgangen - den siste tre minutter på overtid rett etter at Kjelsås brant sin aller største sjanse. Så istedenfor 3-2 hjemmeseier ble det 2-3 borteseier. Surt, urettferdig - men sånn går det noen ganger når man sløser med sjansene.

KAMPFAKTA

Grefsen stadion, torsdag 20.august kl. 2015: Kjelsås - Oppsal2 2-3 (2-1)

Laget: Babou - Henrik FH, Sigurd, Elias, Sondre - VegardA (JP 78), David (Magnus 57), Aslak, KO (Emil 84) - Jens, Jamal

Mål: 0-1 Oppsal2 (13), 1-1 Jamal (16), 2-1 Jens (44), 2-2 Oppsal2 (78), 2-3 Oppsal2 (93)