Høybråten/Stovner - Kjelsås 0-3

God start på høstsesongen etter solid borteseier på Høybråten.

2015-08-06
linaess

I en ikke altfor god kamp spillemessig, var Kjelsås aldri truet og hentet hjem en solid borteseier over Høybråten. Det var fortsatt et visst feriepreg over begge lag, men Kjelsås var hele tiden litt bedre enn motstanderen både i tempo og innsats. Etter en rolig åpning tok Kjelsås ledelsen ved Jamal i det 20.minutt etter en fin gjennomløpning der han kommer aleine fra høyre kant og lobber over keeper, som reagerer med å forsøke å sparke ihjæl målstanga uten å lykkes. Noen minutter seinere etter en ikke helt ulik situasjon, øker Jens ledelsen til 0-2 etter et godt framspill og løp mens motstander forgjeves roper på offside. Keeper gjør et nytt helhjertet forsøk på å drepe stanga, fortsatt uten hell. Høybråten/Stovner har ingenting å by på offensivt og pauseledelse med to mål er fullt fortjent.

Andre omgang er omtrent som første - vi noterer en - 1- sjanse til Høybråten, etter at høyrevingen gjør en fin forsering og tråkler seg gjennom alt og alle før han presterer å sette ballen på tvers av mål fra hjørnet av 5-meteren. Det gjøres en del bytter fra en folksom benk seint i kampen - Magnus er sist på et par farligheter inkl. et stangskudd helt mot slutten, før David setter punktum med en fin nedtagning på 5-meteren og påfølgende pent skudd i hjørnet på overtid.

Bra start på høstsesongen! Neste uke venter KFUM hjemme på Grefsen Stadion - de ligger på plassen foran oss på tabellen og vil nok by på adskillig hardere motstand.

KAMPFAKTA

Høybråten kunstgress, torsdag 6.august kl. 2015: Høybråten/Stovner - Kjelsås 0-3 (0-2)

Laget: ErikKH - Sigurd, JP, Drengsrud, Bunde (HenrikFH 74) - Jens, David, KO, Emil (Erlend 74) - VegardA (Petter 74), Jamal (Magnus 79)

Mål: 0-1 Jamal (20), 0-2 Jens (28), 0-3 David (91)