Tredjeplass i Skaw Cup

Torsdag ettermiddag var det klart for bronsefinale. Motstander var Kvik/Halden, et av lagene Kjelsås slo i gruppespillet.

2015-07-24
linaess

Tørre og fine forhold, også i dag vind, kraftigere enn i går. Kjelsås hadde motvind i første omgang.

Kjelsåslaget besto av: Erik - Sigurd (55 min Bunde), Erlend, Henrik S, JP - Aslak (65 min Seb), Rune (55 min David), Jamal, Vegard - Petter (55 min William), Jens

Kjelsås startet best, og det var ikke ufortjent at Petter ga oss ledelsen etter 4 minutter. Vi fortsatte å presse Kvik/Halden tilbake og noterte store sjanser både i 8 og 11 min.

Mot spillets gang, og nesten på deres første sjanse utlignet Kvik/Halden etter 22 min.

Like før pause hadde også Kvik/Halden en god mulighet, men skuddet gikk i tverrliggeren og ut. Dermed uavgjort til pause.

I andre omgang var også Kjelsås best, men klarte ikke skape gode nok sjanser til at det ble mål. Heller ikke Kvik/Halden fikk mål. Dermed 1-1 også ved full tid, og straffesparkkonkurranse.

Her scoret alle de fem første på begge lag, og Kjelsås’ sjettemann. Men da synes keeper-Erik det var nok og reddet Kvik/Haldens sjette straffe. Dermed seier til Kjelsås, noe som var fortjent etter spillet i kampen.

De som tok straffer for Kjelsås var Jamal, David, Bunde, William, Jens og Erlend.

Tromsø vant turneringen etter å ha slått Bryne 2-0 i finalen.