Seier mot Thisted, klar for semifinale!

Andre kamp i Skaw Cup var mot Thisted. Thisted ligger 18 mil sørover fra Skagen langs vestkysten, ved Limfjorden. Også i dag utmerket gressbane. Ganske kraftig sidevind, ellers sol og fint.

2015-07-20
linaess

Kjelsås’ utvalgte: Erik KH - Sigurd, JP, Erik D, Bunde - Jens, Aslak (62 min Seb), David, KO - Jamal (62 min Vegard) William (66 min Petter)

Førsteomgang var jevnspilt, og uten de store sjanser til noen av lagene. Etter 20 min ble Jamal lagt i bakken, og dommeren dømte korrekt straffe. Jens var eksekutør. Keeper reddet, men Jens satte selv returen i mål. 1-0 sto seg til pause.

I andre omgang fortsatte Thisted jobben med å skaffe seg utligning. Vi noterte skudd i stanga etter 37 min. Også Kjelsås hadde sine sjanser. Etter 50 min var David på veg igjennom, ble revet ned, og fikk frispark like utenfor 16 m. Rødt kort til dansken. Frisparket ble det ikke noe ut av.

Selv med 10 mann presset danskene på, og etter 63 min fikk de ballen i mål. Men det ble korrekt dømt offside. Kjelsås red stormen av og kunne gå av banen som seierherrer.

Dermed er Kjelsås klar for semifinale. Den spilles onsdag ettermiddag. Motstander blir klar i morgen.

Resultatene er gode, men de trofaste tilskuerne venter ennå på at det ordentlig skal løsne. Det er fremdeles litt lite struktur og samhandling. Kanskje det løsner i sluttspillet!