Kjelsås - Bærum2 4-3

Etter en tung bortekamp mot Grei (tap 2-4) i siste runde var Kjelsås tilbake på vinnersporet mot Bærum2.

2015-06-04
linaess

Etter en feiende flott start på kampen med 2-0 etter 6 minutter (fine mål av Magnus og Jamal) og total dominans det første kvarteret der bl.a. to cornere ble reddet på streken, slapp vi Bærum2 på merkelig vis inn i kampen igjen og lot dem score to ganger rett før pause - til uavgjort. Bærum fortsatte å presse etter sidebytte og tok ledelsen ett minutt inn i omgangen. Men vi kjempet oss tilbake til et overtak i kampen, og to nye mål av Magnus (det siste en perle av et frispark klint i krysset) sikret oss seieren. Vi hadde store sjanser til å score flere mål og ble bl.a. snytt for klar straffe da Emil ble holdt igjen etter å ha dratt seg forbi keeper med fri bane mot mål, så seieren var fullt fortjent. Men bekymringsfullt at vi i perioder mister fullstendig initiativet i en kamp som vi egentlig har i vår hule hånd. Viktig med seier igjen!

KAMPFAKTA

Grefsen stadion, torsdag 4.juni kl. 2015: Kjelsås - Bærum2 4-3 (2-2)

Laget: Babou - HenrikFH, JP, Drengsrud, Erlend (Elias 74) - Jens, Sebastian, David (VegardA 46), KO - Magnus (Petter 74), Jamal (Emil 60)

Mål: 1-0 Magnus (3), 2-0 Jamal (6), 2-1 Bærum2 (39), 2-2 Bærum2 (44), 2-3 Bærum2 (46), 3-3 Magnus (57), 4-3 Magnus (64)