Kjelsås - Asker2 3-1

Fortjent hjemmeseier over Asker2 etter uavgjort til pause.

2015-05-21
linaess

TIl tross for spillemessig overtak kampen igjennom, var det uavgjort 1-1 til pause etter at Kjelsås tok ledelsen tidlig ved Magnus. Han fikk ballen til venstre i feltet og limte ballen i motsatt kryss, som vanlig effektiv innenfor 16. Resten av omgangen var vi mye bedre enn Asker2 i spill og sjanser, men maktet ikke sette sjansene. Asker2 hadde lite annet enn store sterke spillere som innimellom var farlige på cornere. Mot spillets gang utlignet de rett før pause på det eneste de hadde i omgangen som lignet en sjanse.

2.omgang fortsatte med spillemessig overtak fra Kjelsås, og vedvarende press resulterte først i en annullering etter offside og deretter scoring fra kort hold fra Magnus igjen - etter nydelig opprulling på høyre kant med Petter og Jens som regissører. Så fortjent så fortjent...

Vi gjør endel bytter midt i omgangen, og punkterer kampen endelig etter en nydelig lobb fra 30 meter der KO ser at keeper står langt ute - flott prestasjon!  På overtid forsøker dommeren å gjøre det spennende ved å gi Asker2 frispark på 16-meterstreken, men tometers-mannen på midtbanen makter bare å lompe ballen til side for mål. Kampen ebber ut til 3-1 seier, et flatterende resultat for Asker2.