Kjelsås2 - ØHIL 4-4

J med sterk opphenting i 2.omg til uavgjort 4-4 mot ØHIL og fortsatt serieledelse, etter å ha ligget under med tre mål.

2015-04-24
linaess

North Side-gutta og deres disipler skulle nok en gang på tokt for å hente inn tre poeng og trygge tabelltoppen i avdelingen. Kveldens gjester Øvrevoll Hosle Idrettslag skulle komme opp på ærverdige Oslos tak og Myrerjordet kunstgress for å prøve å hente med seg sårt etterlengtete poeng hjem igjen til Bærum.

Vi takker ikke akkurat kretsen som satte opp kampen på Myrerjordet da vi allerede hadde påbegynt bygningsarbeidet på fortet på Grefsen Stadion. Undertegnede tror vel ikke noen i kretsen vet hvor vanskelig det er å bygge opp to fort og ikke mist skal vi etter ferdigstilling forsvare begge stedene med makt. Det er hardt selv for gutta fra North Side Mob 2015.

Vi startet kampen på den best mulig måten med at Shkembim etter kun 14 sekunder kommer igjennom og goaler 1-0 i vår favør. Undertegnede kan dessverre ikke beskrive målet noe nærmere da han hadde fullt fokus på en motvillig stoppeklokke som hadde bestemt seg for å krangle i kveld. En god start er det for oss å ta med videre inn i denne vanskelig kampen mot ØHIL.

Gjestene tar avspark igjen og det er som de først starter kampen der, de er mye mer med og spiller oss til tider helt bort -får uttelling for det etter seks minutter og måltavla viser 1-1. Videre utover i kampen er det flere sjanser til begge lag. For vår del sliter vi med å få avsluttet angrepene våre og det gir ØHIL en del store kontringsmuligheter. Etter 20 min sitter de med en royal flush mot vår tomme hånd, trekker inn 1-2 målet og har snudd det. ØHIL er heldig med kortstokken denne førsteomgangen og 7 minutter etter royal flushen får de et hus vi heller ikke klarer å stille opp mot som fører dem opp i 1-3 ledelse på vårt påbegynte fort Myrer.

Etter en nokså grå førsteomgang for vår del og et surt 1-3 resultat med inn i garderoben, tar vi en real prat og finner ut at vi nå går utpå igjen med hodet oppe og snur dette til uavgjort og når vi først har klart å få uavgjort går vi all in selv om vi sitter på 50% av sjetongene.

Andre omgang starter bedre enn vi avslutter først og vi sitter med mye gode hender, men klarer ikke helt å få avsluttet og omgjort dette til målpoeng som vi kan henge opp på tavla. Og etter 54 minutter får vi et slag midt i trynet da de setter 1-4 målet etter at Babou uheldigvis gjør en sjelden feil: glipper ballen og må gi retur på et skudd.

Etter ØHILs fjerde mål ber vi dommer Iseni om å få omstokk av kortene, noe vi også får: vi kommer mye mer inn i kampen og tar over spillet. Dette fører til ganske mange gode muligheter for oss, og etter 62 minutter tar Andreas korten i egne hender og styrer ballen fint frem til  20 før han slenger hånda hardt på bordet og der er det en sårt etterlengtet flush som går vår vei. 2-4 og vi er bestemte på at dette skal vi klare å snu. Vi fortsetter det høye presset vårt og kommer til flere gode sjanser som stanges ut eller plukkes ned av gjestenes gode burvokter. Etter 70 minutter er det felling av en North Sider utenfor jaktsesongen og vi får straffe da det i tillegg skjer innenfor ØHILs innhegning. Den går Andreas frem for å ta og gjør det vanskelig for burvoktern til gjestene med å spille et lurt spill. Burvoktern kaster seg litt for tidlig - for Andreas sitter med tom hånd og lurer han feil vei og det er 3-4 med 20 minutter igjen å spille.

Vi tar et sjanse og legger om til 3 knekter bak og Rune som en dyp dronning på midten. Vi kommer stadig til nye store sjanser, men klarer fortsatt ikke helt å tegne prikken over i´en, noe som igjen fører igjen til noe farlig kontringer for gjestene. Det henger Babou med på, og vi går ikke opp i liminga. Når dommer Iseni deler ut korten i det vi treffer 83 minutter finner Shkembim ut at dette må vi få til, han får med seg de andre gutta på å gå all in og det spilles fin fotball, alene med keeper fra kanten av 16 er Shkembim farlig og det er 4-4.

Videre utover fortsetter vi med presset vårt, men klarer ikke få den siste royal flushen som fører med seg 3 viktige poeng og kampen ender 4-4. Vi tar med oss kortstokken fra siste del av andre omgang og et poeng til 3 mai og neste kamp. Da er vi nødt til å stille til krig på fort Grefsen Stadion igjen, da vi regner med tøff motstand fra Klemetsrud.

Undertegnede takker for kaffen og ønsker North Side Mob 2015 en god russetid og håper dem får en god første rulledag.

Fredrik

Kampfakta: Kjelsås2 - ØHIL 4-4 (1-3), Myrerjordet 24/3 kl. 1830

Laget: Babou - Herman, Philip, Sean, Ruben (Simon32) - LarsFr, Rune, Andreas, Shkembim (Ruben) (Truls 80) - Didrik, Aleksander

Mål: 1-0 Shkembim (1), 1-1 ØHIL (6), 1-2 ØHIL (20), 1-3 ØHIL (27), 1-4 ØHIL (54), 2-4 Andreas (62), 3-4 Andreas (70 str), 4-4 Shkembim (83)