Kjelsås - Ready 3-0

Et rekord-ungt Jr1 slo Ready 3-0 hjemme og avanserte til 4.plass på tabellen. 13-årige Mathias Kjølø og 15-årige Sebastian Jarl sentral midtbane-duo i 2.omg.

2015-04-23
linaess

Etter en intens periode med mange kamper både for Jr1 og rekrutt-laget, mønstret Jr1 en meget ung tropp mot Ready som vi tidligere i vinter slo 2-1 i treningskamp. Det ble en relativt jevnspilt batalje, der hovedforskjellen mellom lagene var Kjelsås´ bedre effektivitet foran motstanderens mål. Den faste midtstopper-duoen var blant flere sentrale spillere som hvilte, og da er det imponerende å holde nullen mot et aggressivt - men ineffektivt Ready-lag.

Kampen startet med at vi tapte loddtrekningen og fikk både motvind og sola i trynet fra start. Ready var innledningsvis aggressive og presset oss bakover, men kom aldri til de store sjansene. Det var en lettelse da VegardA litt mot spillets gang satte inn 1-0 i det 25.minutt fra kort hold etter innlegg fra navnebror på venstre kant. 2-0 kom ved Magnus fra kloss hold, etter tilsvarende fint innlegg fra motsatt kant.

I pausen gjør vi flere bytter og 13-årige Mathias Kjølø får sin offisielle debut på Jr1. Den sentrale midtbane-duoen består da av han og Sebastian Jarl på 15 år, begge meget lovende spillere som er bevis på at det gror godt på Kjelsås. En Ready-spiller får direkte rødt kort tidlig i omgangen (i tillegg hadde han gult fra 1.omg) og motstanderen reduseres til 10 mann. Til tross for dette kjører de på og er aggressive, men fortsatt ineffektive. Vi beholder roen og ror seieren greit i land - resultatet pyntes på til 3-0 i det 90.minutt etter et Emil-raid på venstre kant med påfølgende skudd (eller innlegg?) som en Ready-forsvarer sleiver i eget mål.

Uten å vite det helt sikkert, så tror vi at 11-eren som avslutter kampen er en av tidenes yngste Kjelsås Jr1-lag: en spiller født -01, en -00, en -99, en -96, en -97 og resten født -98 - dvs. gjennomsnittsalder 16.6 år. Dette lover godt for framtida!

Laget: ErikKH - HenrikFH (Sondre 46), Sjøeng, Elias (JP 82), Erlend (Emil 65) - Jens (Rune 75), Sebastian, David (KO 55), VegardN (Mathias 46) - VegardA, Magnus (Petter 55)

Mål: 1-0 VegardA (25), 2-0 Magnus (36), 3-0 Emil (selvmål? 90)