Holmen - Kjelsås 1-3

Jr1 med tredje strake borteseier i serien: 3-1 over Holmen etter 1-0 til pause.

2015-04-19
linaess

Jr1 avsluttet en hektisk 10-dagers periode for Jr-avdelingen (2 Jr1-kamper i tillegg til 3 Jr2-kamper og 1 B-kamp) med 3-1 borteseier over Holmen, den tredje strake i serien. Mange har spilt mye i det siste og det er godt å ha bred stall.

Kampen var jevnspilt innledningsvis men Kjelsås overtok etterhvert initiativet og det var helt fortjent at vi tok ledelsen ved et pent skudd av Jens i det 20.minutt. Overtaket holdt seg omgangen ut, og vi hadde flere sjanser til å øke ledelsen. Holmen hadde lite annet å by på enn endel cornere.

2.omgang bød på en rekke bytter, men styrkeforholdet var uendret: vi hadde en rekke sjanser, men det ville seg ikke før i det 74.minutt da Magnus kommer fri på venstresiden og da ender det som det ofte gjør: et pent skudd i goalen. Like etter reduserer Holmen på straffe, men det er aldri reell fare for utligning. David besegler resultatet i det 83.minutt med et nydelig skudd fra 16-meteren som bøyes i vinkelen, utagbart for keeper. Kampen ebber ut etter tre minutter tillegg til fortjent borteseier.

Nå trenger vi en hjemmeseier! ... satser på at det skjer torsdag førstkommende mot Ready på Stadion.