Oppegård - Kjelsås2 0-6

Kjelsås Jr2 vinner overbevisende 6-0 borte over Oppegård og troner nå aleine på tabelltoppen i 2.div.avd.02.

2015-04-17
linaess

De nest beste juniorene i Kjelsås Fotball skulle nok en gang ut på tur med Kaptein Sorte-Bill og hans crew. Dagen var kommet for å spille Oppegård trillrundt på Østre Greverud KG og vi tok med oss krydderkaka og de positive tingene vi hadde gjort i mandagens kamp mot Røa i håp om tre nye poeng borte denne fredagskvelden.

Dommer Haug blåser i gang kampen og gutta starter presset mot Oppegårds goal, noe som fortsetter stort sett gjennom hele omgangen. Vi sliter de første minuttene med å klare å få til noen skikkelig store sjanser og det er rett og slett trist foran motstanders goal. I det 19. minutt er vi veldig heldige da tre Kjelsås-spillere går opp i samme duell og igjen på bakken står en Oppegård-spiller som så vidt runda 1,60 på strømpelesten og strekker ut en arm, og vi får en ganske så billig straffe av dommer Haug. Straffen setter Joachim utagbart for keeper og vi går opp i 0-1.

Videre utover i kampen fortsetter vi å få veldig mange muligheter til å øke forspranget uten at vi får den siste lille touchen som hadde satt ballen forbi en meget kvikk og solid Oppegård-keeper. Oppegård prøver hele tiden å få til noe fremover, men mangler det lille vi mangler foran mål for å komme inn i 20 meter´n, og blir aldri noe særlig farlige. Etter 32 minutter med sjansesløseri tar Didrik et kjapt og langt innkast til Andreas som har begynt løpet i bakrom. Han drar med seg ballen mot dødlinja og slår den hardt inn, der venter Aleksander på Happy Mealen sin som kommer over disken og drar opp leken som en kanin opp av hatten, og nikker leken enkelt i goal og vi går opp i 0-2.

Videre i kampen fortsetter vi sjansesløsinga, men da Didrik 7 minutter senere setter 0-3 og feirer på ekte Cristiano Ronaldo-stil uten å få luft under beina når han hopper, kjenner man på at dette er veldig nærme tre poeng selv med en omgang igjen. Rett før dommer Haug bestemmer at lagene skal ta en slurk vann og snakke litt om første halvdel av kampen, kommer Shkembim seg igjennom forsvaret til Oppegård og da avslutter vi omgangen med nok et målpoeng og leder 0-4 til pause.

I pausen finner ut at vi har satt en sykelig god rekord i sjanser, det er bare synd en representant fra Guinness rekordbok ikke sto på tribunen under første halvdel - da hadde vi fått med et Kjelsås-lag i den boken også. Vi foretar oss to pausebytter i Henriks gode ånd som igjen viser seg å skulle bli delaktige i den neste omgangen.

Andre omgang er ikke mer enn 4 minutter ung da Lars Fredrik tar mot en pasning og med mottaket har han sagt hadet til to Oppegård-spillere før han finter bort en til og er innenfor 16 og alene med keeper. Der gjør ikke Lars Greven Fredrik noe feil på Greverud KG - vipper den enkelt over keeper og vi leder komfortabelt 0-5,  Henrik treffer på et av sine pausebytter. Når vi har spilt i ytterligere 4 minutter får kongen av flipping burgers Shkembim nok en gang ballen ned på fot etter en dødball inne i feltet, og for de av dere som leste referatet etter Driv i første seriekamp vet man nå at han da scorer på sånt. Vi rykker enda litt ifra og stillingen er 0-6.

Vi fortsetter å presse på uten å få uttelling for sjansene våre i boksen eller på skudd frem til vi på nytt får en straffe etter felling innenfor 16. Hvem andre er der da enn lille/store Simon, som bretter ned sokkebretten for å legge ballen til rette på 11 for å sette sitt første mål i en obligatorisk Kjelsås-kamp. Uheldigvis for Simon hadde også Oppegårds keeper hørt dette ryktet og det ender med en mesterlig redning og et fortsatt like jovialt smil fra gutten fra nedre Grefsen. Der traff vi ikke så godt med pausebyttet vårt.

Videre utover fortsetter vi å presse frem feil hos Oppegård uten at det hjelper oss noe nevneverdig da vi har en dag vi setter kun 1 av 4 sjanser. Kampen ebber ut, dommer Haug mener nok er nok og blåser siste rest i fløyta for avslutning av kampen. Vi takker Oppegård for kampen og tar med oss tre poeng hjem til taket. I neste serierunde venter tøff motstand fra Øvrevoll Hosle hjemme på Myrerjordet.

Fredrik

Laget: Babou - Mathias (Simon 46), Joachim, Sean, Ruben (Truls 66) - Herman (LarsFr 46), Rune, Andreas, Shkembim - Aleksander, Didrik

Mål: 0-1 Joachim (19 str), 0-2 Aleksander (32), 0-3 Didrik (39), 0-4 Shkembim (45), 0-5 LarsFr (49), 0-6 Shkembim (53)