Kjelsås2 - Røa 7-3 (3-0)

Jr2 fortsatte seierstrenden med overbevisende 7-3 over Røa i årets første hjemmekamp.

2015-04-13
linaess

Dagens lille krydderkake på Grefsen Stadion var Jr2 sitt møte med Røa. Dette var et Røa-lag vi hadde grei skuring på forrige sesong, men et lag som kom fra en meget sterk første serierunde med regelrett overkjøring av Oppgård: 6-0. Så dette ville bli en tøff kamp på en hjemmearena vi igjen ville gjenopprette som Fort Grefsen Stadion: et beryktet Fort ingen noen gang skal glede seg til å komme for å trille lærkule.

Vi løper ut på gressmatta med et mål om å spille enkel fotball og ville mest gjennom 90 minutter. Vi er klart best de første sekundene av kampen og etter bare 240 sekunder (ca.) leder vi 1-0 av at Didrik gjør det på et godt utført langskudd fra 23 som han limer i det høyre hjørnet. Når Aleks også bestemmer seg for at han ikke skal være dårligere enn sin spissmakker og øker ledelsen vår med enda et målpoeng kun 2 små min. etterpå, er vi i lykkerus og dommer Flytøren kan skrive inn 2-0 på blokka si.

Etter vår to mål klarer Røa å riste av seg seriesrusen de anskaffet forrige serierunde og våkner virkelig til med et par ganske farlige sjanser. Heldigvis har vi en dyktig Babo bak i goalen som fortsetter der han slapp mot Driv og redder de sjansene som kommer. Vi på vår side fortsetter med vårt eget spill og spiller også til tider god god fotball. Det får vi virkelig uttelling for etter 37 minutter da unge Orfjell mottar ball, drar den med seg noen meter før han meget pent spiller igjennom Shkembim som enkelt kan sette ballen i mål alene med keeper og vi taster enda et målpoeng på tavla og 3-0 ledelse.

I pausen gjør vi to bytter da både Ruben og Shkembim har skader som begynner å hilse på dem igjen - inn kommer Audun og Henrik. Andre omgang begynner vi dårlig, vi henger ikke med - Røa får gjøre mye og kommer igjen til et par sjanser før de etter 57 minutter klarer å prikke ballen i mål og reduserer til 3-1. Etter utligningen til Røa er vi igjen med i kampen igjen og får til mye fint spill. Vi spiller hverandre gode og begynner å gjøre ting enkelt. Det ender med en kjempesjanse til Audun som er alene igjennom med keeper, men er ikke heldig nok og ballen triller til høyre for mål. På det påfølgende utspillet vinner vi ballen og setter igjen press fremover, det ender med at Audun blir spilt ut på kant, tar med seg ballen oppover før han slår et hardt og klokt innlegg mot femmetern som ender i et Røa-lår og selvmål. Vi går med det opp i 4-1 og det er spilt 65 min på dommer Flytørens ur.

Vi fortsetter å spille vårt eget spill og når uret til dommer Flytøren slår 71 spilte minutter slår også Didrik enda et stikk mot Røa og øker ledelsen ytterligere og vi går opp i 5-1. Vi fortsetter spillet vårt og etter 2 minutter til på uret til dommer Flytøren trer Didrik elegant Audun igjennom og denne gangen gjør han ingen feil:  vi er i en komfortabel 6-1 ledelse. Mot slutten av kampen reduserer Røa to ganger da vi slurver mye i midtbaneleddet og i forsvarsrekka og stillingen er 6-3. I det vi går inn i overtiden går også Didrik inn i bakrom og med ballen i beina og keeper på vei ut for å hilse på, vinker Didrik farvel til ballen og legger den i en elegant bue over keeper og da sitter det syvende målet for kvelden.

Dommer Flytøren blåser av kampen og vi takker Røas trener og spillere for kampen og vinner 7-3.

Fredrik

Laget: Babou - Mathias, Joachim, Philip, Ruben (HenrikØ 45) - Shkembim (Audun 45), Rune, Andreas, KO - Didrik, Aleksander

Mål: 1-0 Didrik (4), 2-0 Aleks (6), 3-0 Shkembim (37), 3-1 Røa (57), 4-1 selvmål (65), 5-1 Didrik (71), 6-1 Audun (73), 6-2 Røa (75), 6-3 Røa (90), 7-3 Didrik (91)