Oppsal2 - Kjelsås 1-3

Jr1 returnerte fra nok en bortekamp med tre poeng, etter 3-1 seier og solid spill mot Oppsal 2.

2015-04-07
linaess

Kjelsås åpnet sterkt og kunne scoret allerede etter fire minutter ved Jamal fra kort hold, men skuddet gikk like utenfor. Oppsal2 var et fysisk lag, med lite annet å by på enn cornere i første omgang. Det skulle vise seg å bli frisparkenes dag - vårt første mål scoret Magnus fra kort hold etter frispark-innlegg fra høyre kant ved Emil. Deretter smalt Emil til med storslegga på frispark like før pause, et nydelig skudd som slo i tverrligger og ned bak streken. Samme mann gjentok prestasjonen midt i 2.omgang på et frispark fra ca. 18 meter - ballen snek seg pent inn i hjørnet der keeper skulle ha stått (men han valgte av en eller annen grunn å stille seg bak muren...)

Alt i alt en god kamp, og vi demonstrerer god bredde i troppen på en dag der fire av de mest erfarne spillerne bidrar på B-laget i 4.div. Igjen er vi solide bakover, bortsett fra litt stress på slutten da Oppsal2 reduserer til 1-3 og vi like etterpå blir redusert til 10 mann da tomålsscorer Emil blir utvist etter to gule.

Da er det tabelltopp! (... ihvertfall fram til torsdag da resten av kampene går...)

Mål: 0-1 Magnus (34), 0-2 Emil (41), 0-3 Emil (63), 1-3 Oppsal2 (84)

Laget: ErikH - HenrikFH (KO 73), Elias (HenrikS 57), ErikD, Sondre - Jamal (Rune 73), Erlend (Seb 57), David (VegardA 57), Sigurd - Magnus, Emil