KFUM - Kjelsås 0-2

Etter 1-1 i den rekordtidlige serieåpningen hjemme mot Høybråten/Stovner, gjorde gutta en bra bortekamp i 2.serierunde og kom hjem fra Ekeberg med 3 poeng i lomma etter en sterk 2-0 seier over KFUM.

2015-03-27
linaess

I en ganske jevn 1.omgang med få sjanser, var det eneste som skilte lagene en fin enkeltmanns-prestasjon av Jamal der han kom seg fri og ga Kjelsås ledelsen med et fint skudd over keeper etter 35 minutter. I 2.omgang fikk Kjelsås et sterkere og sterkere overtak, og gikk opp til 2-0 i det 63.minutt der VegardA satte opp VegardN, etter at begge hadde vært på banen i 3 minutter. Rett etterpå ble KFUM redusert til 10 mann - noe hardt idømt av dommeren etter to gule der ihvertfall det siste var tvilsomt. KFUM yppet seg noen ganger etter dette, men seieren var sikret. Kjelsås hadde en kjempesjanse mot slutten til 3-0, men stolpen og keeper sto i veien på returen - og kampen ebbet ut med en solid 2-0 seier. Honnør til keeper ErikH og forsvarsrekka styrt av kaptein JensP som legger grunnlaget for seieren med sikkert spill og stor defensiv trygghet som levner motstanderen meget få sjanser. Solid gutter!

Mål: 0-1 Jamal (35), 0-2 VegardN (63)

Laget: ErikH - Sondre, JensP, ErikD (Elias 89), Sigurd - Jamal (KO 89), Sebastian (Petter 89), Aslak (Erlend 80), Jens - William (VegardN 60), Magnus (VegardA 60)