Futsalcup på Fjellhamar

Juniorjentene til kvartfinale i Kurlandcup.

2015-02-09
martinfasting

Jentene gikk greit videre fra gruppespillet med seier over Øvrevoll Hosle og Skeid, og ble nummer to.
I kvartfinalen møtte Kjelsåsjentene Asker, et lag som gjorde det veldig bra i fjorårets sesong, samme avdeling som kjelsåsjentene.
Vi bestemte oss før kampen å skjærpe oss på det defensive som var veldig varierende i gruppespillet, men også fortsette å finne de fine kombinasjonene offensivt.

Kampen startet bra for vår del. Vi holder tett defensivt og har flere store sjanser, men ballen vil ikke inn. Vi styrer kampen de første 10 minuttene og er klart best. Asker hadde 2-3 sjanser men ingen mål. Etter 12 minutter begynner vi å slurve. Vi lar Asker komme inn i kampen og gir dem et par sjanser. Asker tar vare på mulighetene og scorer 2 rett før pause.

Etter pausen bestemmer vi oss for å presse høyere og fortsette det gode spillet. Vi får lønn for strevet og scorer et tidlig. Ikke mange minuttene senere scorer Asker og vi er igjen 2 mål bak. Midtveis i andre scorer vi igjen etter et drømmeangrep. Vi fortsetter å presse og holder humøret oppe. Desverre glipper det og Asker leder 4-2. Litt ujortjent, men vi har fortsatt troa. Vi får inn et mål minuttet før slutt, men fler mål blir det ikke.

En god turnering og vi trenere er fornøyde med bra spill fra jentene.