Hjemmesidene er flyttet KLIKK HER

02.10.2016

Kjelsås Fotball har fått forespørsel fra PSV Eindhoven som ønsker Mathias Kjølø (født 2001) på et treningsopphold i oktober.

02.10.2016

A-laget fortsetter den gode formen. Lørdag ble Mo IL nedsablet, gutta vinner enkelt 5-0.

27.09.2016

Idrettsskolen fortsetter med basket i Stadionhallen mandag den 10 oktober.

Allidretten fortsetter som vanlig i uke 41.

Moste Lyn i bydelsderbyet

Lyn var ingen målestokk i dag. Vi ga oss på 5-1, det burde blitt enda flere mål.

2015-06-28
truls.d.nygaard

Kjelsås  - Lyn 5 - 1 (2 - 1)
Grefsen Stadion, 340 tilskuere
28.06.2015

1-0 S. Møller (21) 2-0 Frøystveit (28) 2-1 Hejazi (33) 3-1 Frøystveit (65) 4-1 S. Møller (72) 5-1 Osmunddalen (85)

Karlsen
Osnes, Brotangen (Kristiansen 87.), Lindgård, Bjørnland
Dyve (Fasting 69.), Pedersen,Frøystveit (Garnås 75.), Osmunddalen, J. Møller
S. Møller

Lyn har de siste ukene fått en ny giv, og det har vært bedring å spore ute på matta. Det var forventet at de skulle komme stramt organisert defensivt og med masse innsats. Det holdt i åpningsminuttene, men etter det var vi rett og slett mange hakk bedre enn Lyn.

Gjestene var heltente fra start, og denne entuasiasmen gjorde at det var forholdsvis jevnt de første 15 minuttene. Deretter kom vi inn i en periode hvor vi skaper masse sjanser. Vi ser masse flott angrepsfotball, og bortelaget går opp i liminga gang på gang. Etter 21 minutter er det 1-0; flott stikker av Axel Pedersen til Anders Osmunddalen, han finner Simen Stamsø Møller som er sikkerheten selv fra 8 meter. 2-0 er det kaptein Espen Frøystveit som står for på et skudd fra 18 meter. Vi burde scoret flere mål, men i stedet får gjestene en redusering helt ut av intet når uret viser 33 minutter. Et flott skudd fra Mahmod Hejazi, og de er tilbake i kampen igjen. Resten av omgangen er det jevnt, og Lyn har faktisk en god mulighet til å utligne, men tverrliggeren står veien. Det står 2-1 til pause, helt fortjent at vi leder.

- Midtperioden i 1. omgangen er noe av det beste vi har gjort i år, sier trener Kampen til Sjela.

I 2. omgang er forskjellen enda større. Det er nesten farlig hver gang vi kommer over midtstreken. Frøystveit øker til 3-1 på et flott plassert frispark, hvor han igjen viser hvilke eminent venstrefot han besitter. På 4-1 er venstrefoten igjen i bruk; Frøystveit spiller igjennnom Simen alene med keeper. Fra noe skrått hold lobber han nydelig ballen i nota. Flott scoring av vår toppscorer. Osmunddalen får æren av å fastsette resultatet til 5-1, denne gangen er Simen servitør. Simen noterte seg dermed for 2 mål og 2 assists i dag.

- Vi skaper mye sjanser hele veien, og det er gøy å se den formen Simen er i om dagen, fortsetter Kampen.

Vi utspilte Lyn i dag. Vi varierte angrepsspillet, og kom gang på gang gjennom på begge kantene og i midten. Vi skapte drøssevis med målsjanser, og traff blant annet stengene tre ganger.

- Å vinne 5-1 i 2. divisjon er alltid sterkt. Bortsett fra de siste 12 minuttene av 1. omgangen, så er dette veldig solid gjennomført. Vi skaper mye sjanser hele veien, og relasjonene i det offensive spillet er veldig gode, avslutter en fornøyd trener Kampen.

340 tilskuere hadde tatt turen, et regnvær timen inn mot kampstart må nok ta noe av skylden for at det ikke var flere. Lyn har divisjonens beste supportergjeng, de støttet laget eksemplarisk selv om det rant inn bakover.

Honnør til alle gutta og trenerteam for en vel gjennomført kamp. Nå venter en tøff utfordring i nord når Harstad står på motsatt banehalvdel neste helg.