Hjemmesidene er flyttet KLIKK HER

02.10.2016

Kjelsås Fotball har fått forespørsel fra PSV Eindhoven som ønsker Mathias Kjølø (født 2001) på et treningsopphold i oktober.

02.10.2016

A-laget fortsetter den gode formen. Lørdag ble Mo IL nedsablet, gutta vinner enkelt 5-0.

27.09.2016

Idrettsskolen fortsetter med basket i Stadionhallen mandag den 10 oktober.

Allidretten fortsetter som vanlig i uke 41.

Holmlia - Kjelsås 0-2

Jr1 tar velfortjent sommerferie etter grei borteseier over Holmlia.

2015-06-25
truls.d.nygaard

Siste seriekamp før sommerferien endte i borteseier 2-0 over Holmlia - en seier som burde vært større, men effektiviteten fra Kjelsås var ikke på topp. En tidlig straffe endte i stolpen fra en vanligvis sikker Magnus, men samme mann gjorde det godt igjen da han ga oss ledelsen etter 22 minutter etter pent nedtatt innlegg og sikkert skudd ned i hjørnet fra 16-meteren. Holmlia hadde minimalt å by på framover i 1.omgang, og fortsatt sjansesløseri fra Kjelsås´ side gjorde at pauseledelsen ikke var større enn 1-0. Det skal sies at banen var vanskelig å spille på med eldgammelt kunstgress-dekke.

2.omgang bød på mye av samme kampbilde - spillemessig overtak fra Kjelsås, men Holmlia hadde flere farligheter framover og Erik gjør to-tre matchvinner-redninger når angripere kommer aleine. Vi øker ledelsen midt i omgangen etter et vakkert raid av høyreback Sebastian som ender i et godt skudd - keeper gir retur ut i feltet, og der står KO på fem-meteren og setter ballen kontant i mål til 0-2. Borte-supporterne er fortsatt ikke helt rolige på tribunen da Holmlia har flere farligheter på tampen, men det ebber ut til sikker seier. Solid bakover med null baklengs, første siden april.

Bra gutter! Dere kan ta sommerferie med god samvittighet, på 4.plass på tabellen etter Nordstrand, Heming, KFUM og med Grei hakk i hæl poenget bak.