Hjemmesidene er flyttet KLIKK HER

02.10.2016

Kjelsås Fotball har fått forespørsel fra PSV Eindhoven som ønsker Mathias Kjølø (født 2001) på et treningsopphold i oktober.

02.10.2016

A-laget fortsetter den gode formen. Lørdag ble Mo IL nedsablet, gutta vinner enkelt 5-0.

27.09.2016

Idrettsskolen fortsetter med basket i Stadionhallen mandag den 10 oktober.

Allidretten fortsetter som vanlig i uke 41.

Pangstart på oppkjøringen

Lørdag kveld møtte A-laget nabo Korsvoll til dyst i Telenor Arena.

2015-02-08
truls.d.nygaard

Kjelsås - Korsvoll   6 - 0 (3 - 0)
Telenor Arena
07.02.2015

1-0 Pettersen (4), 2-0 Osmunddalen (20), 3-0 Pettersen (22),
4-0 J. Møller (60), 5-0 S. Møller (65), 6-0 S. Møller (str. 81)

Karlsen
Osnes (Fasting 45.), Brotangen (Ahilan 45.), Lindgård, Bjørnland
Pettersen, Osmunddalen (Holm 68.), Frøystveit (J. Møller 45.), Brenden (Dyve 45.)
Solli
S. Møller

Korsvoll holder som kjent til på nivå fire, men byr vanligvis på tøff motstand i lokaloppgjørene. Denne lørdagen var det kun æren å spille for, og gutta fra riktig side av Maridalsveien vant til slutt komfortabelt.

Den første omgangen er bare fire minutter gammel når en feilvendt Simen Møller plukker ned et oppspill på tjue meter. Simen holder på ballen i noen sekunder før han flikker igjennom til Stian Pettersen på et sedvanlig løp inn fra høyre. Stian gjør ingen feil og setter kula opp og til venstre for keeper. 1-0 etter fire minutter.

Etter scoringa kommer Korsvoll mer med og vi blir litt for unøyaktige og stillestående, men de helt store sjansene uteblir. Selv ser vi farligst ut opp langs høyre flanke med duoen Osnes og Pettersen, og like før halvspilt omgang ordner agressivt press og kvikke bein et hjørnespark. Corneren forlenges ut mot venstre, men vi plukker opp kula og legger inn mot midtstopper Jonas Lindgård på bakre. Jonas vinner duellen enkelt og header ned til Anders Kase Osmunddalen som dunker ballen i nota og ordner 2-0 etter tjue spilte minutter.

To minutter senere skjer det igjen ute til høyre, og Stian prøver et innlegg mot bakre stolpe. Det er antagelig vanskelig å skylde på vindforholdene inne i Telenor Arena, men ballen seiler i stedet over fingertuppene til Korsvolls sisteskanse og inn i buret. 3-0 og Stians andre scoring for dagen.

Frem mot pause forsetter vi å føre oppgjøret, og ti minutter før hvilen kombinerer nykommerne Jesper Solli og Runar Brenden fint før sistnevnte gjør en dragning og skyter fra seksten, men skuddet går meteren over tverrliggeren. Stian er overalt i den første omgangen og like før hvilen får han ballen ute til venstre og brenner til: keeper må gi retur, men ballen lander vanskelig for Simen som ikke klarer holde skuddet nede.

Lagene går til pause på 3-0, et resultat som egentlig gir et godt bilde av kampen til halvtid. Vi får en tidlig scoring, men bruker tjue minutter på å virkelig ta initiativet. Med godt 2.divisjonsnivå både på benken og i støtteapparatet blir det naturlig nok bytter til pause, selv om Steinar Brun og Rune Jarl ikke får tillitt. To endringer i forsvaret når Martin Fasting og Mithilan Ahilan erstatter Endre Osnes og Lars Brotangen, og på midten settes Julian Møller og Andreas Dyve inn for Espen og Runar. Jesper flyttes ned på midten og Julian tar plassen bak lillebror på topp.

Der første omgang handlet mye om høyre kant er vi farligst på venstre i andre. Nyinnkomne Andreas er kvikk og viser prov på god teknikk, og bak ham har Ola Bjørnland våknet til liv og stormer fremover ved enhver anledning.

I det sekstiende minuttet smeller det virkelig ute på Fornebu: Julian skyter fra distanse ( ! ) og overlister keeper med et lavt skudd nede til venstre! 4-0 til gutta fra taket og dagens første Møller-scoring er et faktum.

Vi har så å si alt av spill i den andre omgangen, men etter 4-0 får vi problemer når kommunikasjonen bakerst svikter og Korsvoll nesten får avsluttet på blankt. Vi slipper med skrekken når ballen spretter vanskelig og vi vinner tilbake kula før det klareres til kast.

I motsatt ende vil ikke Simen være noe dårligere enn Julian og bruker fem minutter på å jevne ut forskjellen. Spissen mottar ballen ute til venstre og drar seg forbi en mann før han rykker forbi nummer to og smeller ballen inn ved nærmeste stolpe. 5-0 i kampen og 1-1 i brødreduellen.

Like etter scoringa går visekaptein Anders av banen og erstattes av William Holm. Stian tar over plassen inne sentralt mens William legger seg ute til høyre. Holm bruker omtrent to minutter på å få kampens første gule kort etter en lite heldig takling, men markerer seg også med fint driv og ferdigheter én mot én.

De to nykommerne i forsvaret etter hvilen gjør sakene sine bra, og får også hver sin mulighet fremover. Fasting spiller vegg med Simen før han får avsluttet fra fjorten meter, men klarer ikke finne hjørnet og ballen sniker seg utenfor stolpen. Også midtstopper Mithi finner en anledning til å være med fremover når han bryter foran spissen og fortsetter løpet etter å ha gitt fra seg ballen. Til slutt er det Simen som stikker kula frem mot Ahilan, men under press blir andretouchet for langt og ballen triller over linja til utspill.

Simen er naturlig nok mye involvert fremover, og etter 80 minutter gjør han det meste selv når han lurer av mann og kommer seg inn i boksen. Vel inne tar forsvareren et godt grep om yngstebror Møller som går i bakken og får straffe. Den tar han selv, og selv om keeper er på ballen er det ikke nok til å stoppe den fra å ende opp i nettmaskene nede til høyre. 6-0.

Frem mot full tid er det duoen Andreas og Simen det skal handle om, og førstnevnte serverer to gode innlegg som Simen normalt får på mål. Det første innlegget er nesten ferdigscora og burde antagelig resultert i scoring, men nummer to krever litt mer teknikk og skuddet på volley går i bakken og spretter over målet.

Det er lite å legge til for i den andre omgangen og Brage Sandmoen blåser av etter nitti. Gutta gjør en god match og nykommerne ser ut som svært spennende tilvekster. Det ble ikke noe hat trick på Simen, men vi fikk likevel se tre Møller-scoringer etter hvilen. Det sier vi oss godt fornøyde med!

Neste mulighet til å se A-laget i aksjon er førstkommende lørdag, også da i Telenor Arena. Motstander er Asker, kampstart klokka 15:00.