Uavgjort mot Oppsal i Adidas cup

Mistet seieren på overtid

2015-05-21
G00

Et lag som sliter i motgang, tok turen til Oppsal for å spille gruppespillkamp i Adidas cup. Med seg hadde de gamletrenerne Knut og Rune. Hva som ble sagt i garderoben er uklart, men laget fremsto som vi ønsker å se de. Mye bra spill, og masse ballbesittelse. Moro å se laget spille god fotball igjen, etter mye oppjaget spill i serien. Litt uheldige omstendigheter bidro til 0-1, men vi fortsatte å spille ball. Samuel utlignet, Damjan økte til 2-1 og Tobias dunket inn 3-1. Ledelsen sto seg til det gjensto under ti minutter av kampen. Oppsal trykket på og fikk en redusering. Oppsal fortsatte å trykke, og vi fikk mange overganger. Litt mer is i magen, så burde vi kontrollert inn til seier. Dessverre kom utligningen to minutter på overtid...
Laget er uansett videre i Adidas cup, og vi håper på flere slike kamper i tiden fremover.