Grefsen Stadion, 13. februar 2016

Mål: 1-0 Frøystveit(1) 1-1 Ullern 2-1 Skogen(60) 3-1 Solli(70) 3-2 Ullern

Laget: Karlsen - Brenden (Ahilan 75.), Garnås, Brotangen (Bjørnland 45.), Håberg Mjelde - Fasting, Osmunddalen, Frøystveit (Solli 45.), Skogen - A. Dyve (Rønning 75.), S. Møller (Couilybali 67.)

Se liste over vinterens treningskamper her

Vi tok ledelsen etter bare ett minutt ved Espen Frøystveit, etter det som må karakteriseres som en solid keepertabbe. Ullern utlignet ca 10 minutter ut i kampen. Etter dette vekslet lagene på å ha initiativet, men vi sto for de få sjansene som kom resten av omgangen.

I 2.omgang har vi et bedre grep om kampen, og får etterhvert solid overtak spillemessig. Det resulterer også i at vi stadig kommer nærmere gjestenes mål. 2-1 kommer etter flott spill hvor Konrad Skogen er sikker alene med keeper. 3-1 kommer etter at David Couilybali kommer seg fri på side og slår hardt inn foran mål. Couilybali er på prøvespill fra Vålerenga. Han kom inn for Simen Møller midt i 2. omgang. Der fanger Jesper Solli opp nedfallsfrukten. Mot slutten av kampen hever Ullern seg, og får inn en redusering.

Uansett, resultatet har ingenting å si i februar. Tidvis var det gode tendenser i dag, men det er også veldig varierende prestasjoner. Med andre ord en klassisk treningskamp i februar.

- Synes det er fremgang fra forrige uke, og det er viktig at vi ser. Fremdeles en ujevn prestasjon, men de gode periodene varer litt lenger. Synes spillerne jobber med fin mentalitet om dagen, det vil helt sikkert sørge for at vi tar flere steg utover vinteren, sier hovedtrener Eivind Kampen.

Neste treningskamp er fredag 19. februar mot Finnsnes på Grefsen Stadion. Dette er også, som Ullern, en avdelingskollega. Finnsnes virker til å satse hardt, og blir garantert spennende å se hvordan vi står i mot dem.

Se bilder fra kampen på vår Facebook-side.