Kjelsås2 - Oppegård 8-2

Kjelsås2 tilbake på vinnersporet med solid hjemmeseier over Oppegård.

2015-08-21
linaess

Etter tre måneder i dvale (russetid / sommerferie) tok Kjelsås2 sin første seier siden april med solide 8-2 over bånnlaget Oppegård. Dvalen varte til pausen da stillingen var 0-1 til bortelaget, etter en omgang der vi presterte å sløse bort samtlige ti 100%-sjanser (i tillegg til tre annullerte mål) mens Oppegård scorte på sin ene. Endel bytter i pausen gjorde oss mer effektive og lettere til beins, og spesielt Shkembim var "on fire" med fire mål i omgangen etter å ha sittet på benken før pause. Med i tillegg 2 mål av Alek, og ett hver til Didrik (med hælen) og Andreas bidro til en komfortabel 8-2 seier til slutt. For andre gang i år hadde vi reservebenk (!) og vi ser lyst på høstsesongen dersom treninger og oppmøte til kamp fortsetter som nå.

Neste gang venter bortekamp mot ØHIL, der vi har litt av hvert å hevne fra vårkampen...

KAMPFAKTA

Myrer kunstgress, 21.august kl. 1830: Kjelsås2 - Oppegård 8-2 (0-1)

Laget: HenrikØ (Daniel 46) - Dorg, Sebastian, Andreas, Ruben (HenrikØ 46) - Amund (Didrik 46), Rune (Timian 62), Vegard (Matheus 71), Herman (Petter 46) (Simon 65) - Daniel (Timian 16) (Alek 46), Matheus (Shkembim 46)

Mål: 0-1 Oppegård (20), 1-1 Shkembim (47), 2-1 Alek (53), 3-1 Shkembim (62), 4-1 Alek (64), 5-1 Didrik (70), 6-1 Shkembim (73), 7-1 Shkembim (79), 8-1 Andreas (81), 8-2 Oppegård (92)