Målrik 2.div-kamp på Myrer

Opptur for Jr2 tross straffe imot og utligning på overtid til 6-6

2015-06-19
linaess

Etter en lang periode uten poeng reiste Jr2 seg i dagens kamp mot Snarøya, og kan se oppover på tabellen igjen med uavgjort-resultat. Russetida og eksamen er over - men vi sliter fortsatt med mange forfall, og trenger hjelp både fra ungdomsfotballen (00-spiller Ole Thomas Petrusson debuterte for Jr2) og gamle Jr-spillere som egentlig har lagt opp.

Vi holdt Snarøya (4.plass på tabellen) fra livet de første 20, og tok ledelsen 1-0 på heading etter corner ved Shkembim i det 22.minutt. Vegard doblet ledelsen etter 35 min med et nydelig curlet skudd i vinkelen. Unødvendig slapp vi Snarøya innpå oss igjen ved å gi bort to lette mål rett før pause, til 2-2 og uavgjort.

Snarøya hadde fått blod på tann og gikk ut i 100 etter pause, tok ledelsen etter kun få minutter. Men vi hadde fått to nye spillere innpå - Ole Thomas og Jamal, som skapte ny offensiv kraft utover i omgangen. Shkembim kvitterte til 3-3 rett etter Snarøya-ledelsen, og så bidro Jamal sterkt til de tre neste målene ved å score 2 sjøl og en assist. Selv om Snarøya reduserte til 6-4 syntes seieren fortsatt sikker - helt til Henrik i mål måtte ut med skade, og vi lot Snarøya redusere nok en gang til 6-5. På overtid får de straffe etter at en angriper kolliderer med Truls i mål, og selv om vi noe desperat setter inn den gamle storkeeper Shkembim på straffen, kan vi ikke forhindre utligning i det 94.minutt.

Surt! ... men tross alt positivt med første poeng på over en måned. Nå skal siste seriekamp før ferien vinnes slik at vi kan se fram til høstsesongen med fornyet optimisme.

KAMPFAKTA

Myrer kunstgress, 19.juni kl. 1830: Kjelsås2 - Snarøya 6-6 (2-2)

Laget: HenrikØ (Truls 80) (Shkembim 93) - Simon, Per, Joachim, Truls - LarsFr, Vegard, Andreas (Jamal 16) - Didrik (Ole Thomas 46), Aleks, Shkembim (Didrik 65)

Mål: 1-0 Shkembim (22), 2-0 Vegard (35), 2-1 Snarøya (41), 2-2 Snarøya (44), 2-3 Snarøya (48), 3-3 Shkembim (49), 4-3 Jamal (57), 5-3 Andreas (65), 6-3 Jamal (70), 6-4 Snarøya (72), 6-5 Snarøya (82), 6-6 Snarøya (94 str)