Kjesås jenter junior spiller denne helgen futsalcup på fjellhamar.

2015-02-07
martinfasting

Jentene havnet i gruppe med Øvrevoll Hosle 2, Fjellhamar og Skeid 1. Trener Martin Fasting gir oss en oppdatering etter dag én.

Første kamp var allerede klokken 9 og ble spilt mot Øvrevoll Hosle. Det var en jevn kamp med mye mål. Vi startet litt sløvt og lå under 1-0 etter få minutter. Vi kjempet oss godt inn og vi hadde en ledelse på 4-2 før Øvrevoll fikk komme inn i kampen igjen og stillingen var 4-4. Vi scoret 2 sjappe mål på slutten og ble komfortable med 6-4 ledelse. Øvrevoll scoret rett før slutt og det ble kamp de siste minuttene. Vi holder unna og styrer inn en 6-5 seier.

En god kamp hvor vi scorer mange mål og til tider spiller utrolig bra, kombinerer fint og angrep som er tatt rett ut av læreboka. Men vi var litt preget at det var vår første futsalkamp for sesongen og lite innetrening gjennom vinteren.

Etter en times tid med mat og prat var det tid for kamp nummer 2. Den var mot hjemmelaget Fjellhamar. Dette var et bedre lag en Øvrevoll Hosle og veldig fysiske. Det var en utrolig jevn kamp og lagene fulgte hverandre tett. Vi scorer flere pene mål men slipper også inn noen unødvendige. Fjellhamar startet best med en 2-1 ledelse men vi scorer og det står likt til pause. Andre omgang ikke så forskjellig fra første omgang. Fjellhamar scorer først men vi kjemper oss inn og det står igjen likt, 3-3. Midtveis i omgangen scorer Fjellhamar og leder med ett mål. Vi klarer ikke å score og taper kampen 4-3. En god kamp av jentene. Vi fikk møtt god motstand og viser at vi er fullt på høyde med de gode lagene.

Tredje og siste gruppespill kamp var mot Skeid. Alle vet hvor deilig følelse det er å slå Skeid og jentene var klare for revansje etter et surt tap mo Fjellhamar. Vi starte litt tregt og Skeid var på fra start. Etter mye frem og tilbake får vi vår første scoring. Ikke lenge etter får vi mål nummer 2 og merker at lufta hadde gått litt ut av Skeid. Vi har god kontroll og leder 6-1 til pause. I pausen bestemmer vi oss for å øve på det defensive og finne samspillet offensivt. Vi slipper inn 2 mål i andre omgang, som var de to sjansene de hadde, og fortsetter og score masse mål. Jentene fikk virkelig vist hva de hadde i seg og målene var nydelig å se på for oss på sia. Vi vinner til slutt 11-3 og tar oss greit videre til sluttspillet.

Alt i alt et godt gruppespill med to seire og ett tap. 20-12 i målfoskjell. Vi scorer masse mål men må skjerpe oss litt på det defensive. Kvartfinale spilles i morgen klokken 14.00.