A-laget vinner 3-2 i kveld, og tar tre svært viktige poeng.

alrein

Kjelsås - Tromsø 2 3-2 (2-1)
Grefsen Stadion, 15. august 2016
157 tilskuere

Mål: 0-1 (12) 1-1 Brotangen (20) 2-1 S. Stamsø Møller (30) 3-1 Solli (80) 3-2 (86)

Laget: Kirsebom - Brenden, Brotangen, Garnås, Fasting (Pedersen 72.) - Osmunddalen (k), Solli (Pedersen 75.) , Kristiansen, J. Stamsø Møller (Bjørnland 54.)  - Aasarød, S. Stamsø Møller

Etter en svak periode, var vi nødt til å komme tilbake på vinnersporet igjen, om vi skal klare å kjempe blant de 7 beste som gjør at vi holder oss på et mer spisset nivå 3 i norsk fotball i 2017. Det var derfor svært deilig når dommeren blåste av etter 90 + tillegg på en solfylt Grefsen Stadion i kveld. 3 poeng ble det, 3 mål for første gang i serien i år ble scoret og vi kunne pustet lettet ut etter en tung periode.

Kampen begynte på verst tenkelig måte. Etter en rolig åpning, tar rekruttene fra Tromsø ledelsen på et skudd fra 20 meter. Da står klokka på 12 minutter. Ikke helt ufortjent heller, rett før hadde de et godt skudd i tverrliggeren. Vi har noe høye skuldre, og det blir ikke noe enklere av å få en i fleisen. Men gutta viser moral, og vi kommer tilbake.

Etter 20 minutter slår Julian Møller et godt innlegg. På bakerste lurer Lars Brotangen; den går gjennom hele feltet og han får en enkel oppgave med å sette den i åpent mål. 1-1, og vi er tilbake igjen. Dette gir oss selvtillit, og gutta tør i større grad å by på seg selv. 10 minutter senere er vi i ledelsen, Simen Møller viser at han har goalgetter-egenskapene intakt. En pasning fra Jesper Solli, drar han med seg på første touch gjennom forsvarsleddet. Alene med keeper er han sikker. Mot slutten av omgangen er vi nære på å bryte gjennom flere ganger, men mangler litt på nøyaktigheten i sistepasningene. Tromsø er ikke helt ufarlige de heller, og noterer seg også for en farlig mulighet når deres giftige venstreving skyter i stanga. Men 2-1 står seg til pause.

I 2. omgang kommer vi til flere store sjanser. Først ut er Anders Osmunddalen alene med keeper, keeper redder. Så er Osmunddalen igjen frempå med en farlig heading etter corner, keeper er igjen god for bortelaget. Så er det Jesper Solli sin tur til å treffe stanga. Keeper er sjanseløs, men marginene går ikke vår vei. Gjestene har noen småfarligheter, og når vi ikke punkterer kampen, så har de trua på poeng. Etter 80 minutter sitter imidlertid den viktige tredje scoringen. Etter nydelig spill er det Jesper Solli som avslutter foran kassa. Simen Møller slår inn, Osmunddalen hopper vakkert over og Solli er alene gjennom. Flott angrepsspill! Den var viktig, og da skal vi ro det i land. Dessverre blir vi litt stressa, og gir dommeren muligheten til å blåse straffe. Det gjør han, og 3-2 når det står 86 minutter på tavla. Mot slutten beholder vi roen, og gjestene kommer ikke til noen sjanser. 3-2 blir det!

Foruten de deilige 3 poengene, må vi også skrive noen ord om Terje Kirsebom. Vår sisteskanse spilte sin 100. kamp for Kjelsås på forsommeren mot Mo. I dag fikk han velfortjent blomster for den bragden. Vi er svært glade å ha en humørspreder, miljøskaper og god keeper som Terje i klubben. Nå skal vi stå på videre, neste helg møter vi Senja borte i en tøff match.