Meny

Fremgang i Harstad

Etter en svak periode, fikk A-laget en oppsving i prestasjonen i går. Dessverre lyktes vi ikke å ta tre poeng til tross for store sjanser.

2016-08-08
alrein

Harstad - Kjelsås 0-0 (0-0)
Harstad Stadion, 7. august 2016

Mål:

Laget: Kirsebom - Brenden, Brotangen, Garnås, Fasting (Martinussen 90.) - Osmunddalen (k), Solli (Pedersen 75.) , Kristiansen, J. Stamsø Møller (Nkee-Ngelingono 72.)  - Aasarød, S. Stamsø Møller

Det er lenge siden A-laget har hatt en så dårlig periode som vi har hatt gjennom denne sommeren. Det har nå gått 6 kamper uten seier, og det er heldigvis ikke ofte vi har hatt de periodene i Kjelsås. Men det er slike perioder som viser hva som bor i gruppa og klubben, og det jobbes knallhardt for å snu den trenden. Søndag var et riktig steg i den retningen.

Selv om vi har sluppet inn litt for mange mål de siste kampene, har vi hatt store problemer med å score mål. Mot Harstad søndag så ble det dessverre ikke nettkjenning, selv om vi hadde flere store muligheter til nettopp det. Uansett var det en langt bedre prestasjon enn vi har vist de siste kampene, og vi fikk tettet igjen bakover.

- Dette var stor fremgang for oss prestasjonsmessig. At vi forsvarer oss godt, nullen bakover var viktig for oss. Vi har også 4-5 enorme sjanser, som gjør det veldig surt å reise hjem med kun 1 poeng. Vi var et helt annet lag i dag, sammelignet med forrige helg. Det var veldig viktig for oss, sier Eivind Kampen til KjelsåsSjela.

Nå gjelder det bare å fortsett den utviklingen, så løsner det fremover, og viktige poeng vil komme vår vei. Det er helt nødvendig for å komme blant de 7 beste som holder plassen inn i det nye seriesystemet fra 2017. Allerede førstkommende mandag er det mulighet for å starte høstjakten på poeng; da kommer Tromsø 2 på besøk. Stå på gutta!