Meny

Tap borte mot Oppsal

På tross av en god start og tidlig ledelse tapte A-laget 3-1 borte mot Oppsal lørdag.

2016-08-01
Sjela

Oppsal - Kjelsås 3-1 (3-1)
Trasop, 30. juli 2016
164 tilskuere

Mål: 0-1 Solli (7) 1-1 Østman (20) 2-1 Bjørseth (26) 3-1 Sildnes (39)

Laget: Sivertsen - Brenden, Brotangen, Garnås, Bjørnland - Osmunddalen (k), Knedal (Nkee-Ngelingono 69.), Solli (Kristiansen 69.) - Fasting, S. Møller, Dyve

Mads Knedal startet sin første A-kamp siden 2014, det skulle dessverre vise seg å bli det eneste høydepunktet sett med Kjelsåsøyne denne lørdagen.

Det var ikke bare Mads Knedal som fikk tankene inn på 2014-sesongen, starten var også hentet ut fra den årboken. Etter bare 7 minutter tok man ledelsen da Jesper Solli plasserte et frispark fra god posisjon rett i mål. Ikke lenge etter fikk Fasting avslutte inne i Oppsals 5-meter, men en god redning fra Oppsals keeper sørget for corner. De neste 35 minuttene ble svært tunge for de anledningen sortkledde Kjelsåsguttene. Oppsal får nemlig score hele 3 mål inn mot pausen. Alle målene kom i situasjoner der man i utgangspunktet ligger i balanse med nok folk på rett side av ballen. Men nølende og usikkert forsvarspill sørget for at Oppsal fikk de mulighetene de trengte for å sette ballen bak Sivertsen. Med 3-1 til pause hadde man et svært vanskelig utgangspunkt før den andre omgangen.

I den andre omgangen var det et noe mer bestemt og resolutt Kjelsåslag på banen. Man klarte i større grad å bite seg fast på Oppsals halvdel i lengre perioder og skapte også muligheter samtidig som Oppsal ble holdt lengre unna målet til Sivertsen. Reduseringen som kunne gitt oppgjøret nerve og spenning kom dessverre aldri på tross av flere klare 100% sjanser. Hullet man gravde for seg selv i den første omgangen ble for dypt og kostet oss til slutt kampen.

Vi gratulerer Oppsal med seieren og ønsker de lykke til videre.

Neste helg er det et nytt spennende oppgjør i vente, da tar våre gutter turen til Harstad for å møte laget som er plassert like bak oss på tabellen.