Meny

Raknet på overtid

A-laget hadde 3 poeng i lommen mot serieleder Tromsdalen etter 90 minutter. Tre overtidsminutter senere hadde vi 0.

2016-06-20
alrein

Kjelsås - Tromsdalen 2-3 (0-1)
Grefsen Stadion, 19. juni 2016
147tilskuere

Mål: 0-1 Kjæve(10) 1-1 Solli(60) 2-1 Aasarød(83) 2-2 Mo Jama(90) 2-3 Mienna(90)

Laget: Kirsebom - Brenden, Brotangen, Garnås, Håberg Mjelde - J. Møller (Fasting 80.), Osmunddalen, Solli (Kristansen 87.), Dyve (Mendy 45.) - S. Møller, Aasarød

Tromsdalen kom til Grefsen Stadion med 10 av 10 seire i 2. divisjon og med stø kurs for opprykk til OBOS-ligaen. Etter kampen er kursen like stø, men den satt veldig lange inne. For våre gutter kjempet heroisk i dag, men fikk virkelig smake fotballens nådeløshet på overtid. Når klokka passerte 90 minutter ledet vi 2-1. 3 minutter senere sto det 3-2, og seiersrekken til laget fra Troms fortsetter.

1. omgang var morsom og fartsfylt. Vi åpner med en kanonmulighet etter 5 minutter. Først treffer Aasarød tverrliggeren på en god avslutning, før Dyve setter returen over på nesten blank kasse. Etter dette viser Tromsdalen hvorfor de har sanket full pott så langt. Ingen tvil om at dette er et godt fotballag; offensivt viser de solide kombinasjoner og et tempo i spillet ingen lag vi har møtt tidligere i år er i nærheten av å matche. Etter 10 minutter blir vi offer for nettopp dette. Vi mister ballen på midten når vi er på vei fremover. Det gjør en ikke ustraffet mot dette laget, og de kontrer inn 1-0. Etter dette svinger det bra. Gjestene har noen gode sjanser, men vi er absolutt med på notene. Uansett står det 0-1 til pause.

2. omgang er enda mer morsom og fartsfylt. Det er en intens kamp vi får se denne søndagen mellom to gode 2. divisjonslag. Tøffe dueller, høyt tempo og offensiv tankegang. Vi er lenge best i 2. omgang, og etter 60 minutter får vi utligningen. Håberg Mjelde skyter fra 25 meter, i feltet er Solli som styrer ballen i mål på ekte hockey-vis, 1-1! Det bølger frem og tilbake etter dette, og lagene produserer muligheter begge veier.

Etter ca. 70 minutter tar Tromsdalen over det meste av det som skjer. De har ballen mye, og vi virker noe slitne. De produserer også et par farligheter, men Kirsebom tar det som kommer. Vi ser ut som vi ikke har så mye mer å by på, før Brenden bryter herlig på midten etter 83 minutter. Han finner Simen Møller som legger fint tilbake til Aasarød som kommer i hundre. Han er sikkerheten selv fra 16 meter, og 2-1 til oss. Spillere og publikum er begeistret, dette lukter seier. Inn mot 90. minutter så har vi også kontroll, og jobber godt med å holde gjestene på avstand. Før de får et innkast rett på overtid. Etter klabb og babb hvor ballen flere ganger spretter Tromsdalens vei, så får de satt ballen i mål. 2-2, og vi er like langt igjen. Dramaet er dessverre ikke over. Når vi får corner i siste overtidsminutt, så jager vi en seiersscoring. Dessverre får gjestene bare en kontringsmulighet som et resultat av vår corner. Denne utnytter de perfekt, og får satt inn seiersscoringen. En meget spennende kamp ender med tap for våre gutter. Svært bittert.

Fotball kan svinge fort. I dag var det naturligvis enorm skuffelse i Kjelsås-gjengen når seieren ryker på tre overtidsminutter. Det skal ikke kunne skje, men diverse omstendigheter gjør at vi ikke klarer å ro i land denne seieren. En kan snakke om at vi er for lite kyniske når det gjelder, vi blir slitne og/eller gjestene hadde marginene på sine side. Uansett er det bare å legge det bak seg. Vi må ta med oss at vi ga Tromsdalen, et meget godt fotballag, en skikkelig kamp i dag. Fortsetter vi sånn, så skal vi hamle opp med de fleste i denne avdelingen.