A-laget hentet 3 nye poeng i dag etter 2-0 borte mot Mo.

Sagbakken, 12. juni 2016
220 tilskuere

Mål: 0-1 Dyve (57) 0-2 Solli (75)

Laget: Kirsebom - Brenden, Brotangen, Garnås, Håberg Mjelde - Bjørnland (Mendy 80.), Solli , Kristansen, Fasting (Pedersen 82.) - Aasarød (Martinussen 89.), Dyve

Mo IL lå helt nederst på tabellen med bare 1 poeng på de første 9 kampene. Våre gutter har for alvoret funnet formen etter en variabel sesongstart, og med dagens seier står vi med 4-2-0 på de 6 siste kampene.

Rapportene etter kampen fra nord, forteller om fortjent seier mot et hjemmelag som var avhengig av poeng for å tette luken oppover på tabellen. Selv om det sto 0-0 til pause, fikk våre gutter scoringene i andre omgang, og tar med seg 3 poeng hjemover til taket.

- Vi tar godt tak i kampen fra start, første halvtimen er veldig sterk, og vi bør lede. Så blir kampen litt mer hakkete inn mot pause, med mange frispark og stopp i spillet. 2. omgang blir lik starten på kampen, og minus en brukbar sjanse i mot, har vi stålkontroll. Vi har gode muligheter til å skåre langt flere mål. En kontrollert og sterk borteseier, sier Eivind Kampen.

Med seieren henger vi godt med i øvre halvdel av tabellen, dog et langt stykke bak suverene Tromsdalen som leder. I helgen vant de sin 10.strake seier, og virker til å være ustoppelige. Neste søndag (kl.17:00) får vi se hvor gode de er, og vi får en flott utfordring når Tromsdalen kommer til Grefsen Stadion - vi gleder oss!