Meny

Fortjent seier mot Ullern

Da vi ikke klarte å drepe kampen ble det spennende helt inn, men til slutt ble det 1-0 seier og tre meget fortjente poeng.

2016-06-04
Sjela

Kjelsås - Ullern 1-0 (0-0)
Grefsen Stadion, 4. juni 2016
141 tilskuere

Mål: 1-0 S. Møller (53)

Laget: Kirsebom - Brenden, Brotangen, Garnås, Bjørnland - J. Møller, Solli , Osmunddalen (Pedersen 80.), Dyve (Fasting 77.) - Aasarød, S. Møller

I de tidligere oppgjørene på hjemmebane der vi har vært klare favoritter har det kladdet litt. Mot Oppsal satt seieren langt inne og mot Senja og Harstad måtte vi ta til takke med ett poeng. Det var en slik utfordring som ventet på våre gutter denne nydelige lørdagen på Kjelsås. Da var det gøy å se et Kjelsås-lag som styrte, trykket og kjempet inn tre poeng.

1.omgangen startet med et spillmessig overtak til oss, men uten de store sjansene. Da vi rundet halvspilt omgang var Solli sitt frispark som stoppet i stanga det eneste å rapportere. Den siste halvdelen av første omgang ble mer innholdsrik og det var vi som sto for innholdet. 15 minutter før pause kom Aasarød først på et innlegg fra Brenden, men avslutningen på første stolpe ble klarert unna. Så spilte Julian Møller lillebroren sin alene på mål, men vår nummer 9 rotet bort muligheten før han fikk skutt. Julian var nære assist igjen like etter da han pisket et innlegg på hodet til Solli som headet utenfor fra en fin posisjon. Da vi ikke klarte å sette ballen i mål på en av flere gode dødballer og heller ikke fikk straffe da Dyve ble revet ned ebbet den første omgangen ut med 0-0.

Så snart dommeren hadde blåst i gang den andre omgangen fortsatte sjansesløsingen fra våre gutter. Solli gjorde en glimrende defensiv jobb før han lekkert dro av en Ullern-spiller, deretter banket han Simen Møller igjennom, men som i første omgang fikk ikke Møller avsluttet. Like etterpå mistet Ullernforsvaret ballen håpløst til Aasarød som raskt spilte ballen videre til Simen Møller, vår klassespiss brenner aldri tre sjanser i en og samme kamp, en god touch og en kald avslutning sikret oss dermed 1-0 scoringen. Like etter målet kommer vi utrolig nære 2-0 da Dyve utfordrer backen og skyter i stang. Da det var 20 minutter igjen på klokken fikk Ullern sin første virkelige mulighet, vi rotet i egen boks og kun en god Kirsebom hindret scoring. Like etterpå var det ingen på stadion som kunne tro at vi ikke punkterte kampen, Aasarød fikk avslutte fra 7 meter, men ballen gikk på undersiden av tverrliggeren og ut til Kase som lobbet returen i tverrliggeren og over. Som en konsekvens av at kampen ikke allerede var avgjort ble det veldig spennende sluttminutter. Ullern kastet alle i angrep på alle faste situasjoner de fikk, og rett før slutt kom de veldige nære da et langt innkast ble stusset i stanga. Heldigvis fikk vi rodd det hele i land og tre meget fortjente poeng ble igjen oppe på Oslos tak.

Vi har nå svært solide 10 poeng på de siste 4 kampene, dette i tillegg mot svært kvalifisert motstand. I dag vant vi fullt fortjent på hjemmebane som stor favoritt, et scenario vi har slitt litt med tidligere i år. Simen Stamsø Møller og Magnus Aasarød blir bedre og bedre sammen for hver kamp, igjen spilte de hverandre frem til målet, denne gangen Magnus til Simen. Bakerst sørger Kirsebom, Brotangen, Garnås, Brenden og Bjørnland for at vi igjen holder nullen. Anders Kase Osmunddalen spilte på nytt 80 solide minutter, det kan med andre ord se ut som skadeproblemene som preget starten vår er i ferd med å avta (bank i bordet). Vi mangler nå kun Frøystveit og Skogen som tråkket over sist mot Skeid.  Det ser med andre ord veldig lyst ut for de som er glad i Kjelsås og for de er det mye å glede seg til i ukene som kommer. Neste helg drar våre gutter til Mo, før neste hjemmekamp mot serieleder TUIL går søndag 19. juni.