Meny

Sterk borteseier mot Grorud

Gutta tok en svært deilig seier på Grorud i dag. 3 viktige poeng ble med hjem til Oslos tak.

2016-05-14
alrein

Grorud - Kjelsås 0-1 (0-1)
Grorud Idrettspark, 14. mai 2016

Mål: 0-1 Brotangen (str. 14 min.)

Laget: Kirsebom - Brenden, Brotangen, Garnås, Bjørnland - J. Møller (Fasting 77.), Solli, Osmunddalen (Kristiansen 45.), Skogen  - Aasarød, S. Møller

De første kampene av årets sesong har ikke gitt den poengfangsten vi hadde håpet på. Vi har rotet bort unødvendige poeng flere ganger mot slutten av kampene, samt også hatt prestasjoner som ikke er på det nivået vi vet gutta kan. Vi har også hatt en meget lang skadeliste på viktige spillere, nå er den stadig blitt bedre de siste ukene. I dag var Simen Stamsø Møller tilbake igjen for første gang i år, og flere andre har fått flere kampminutter i beina.

Grorud borte er en tøff oppgave å snu denne trenden. Vi vet at dette er et lag vi normalt skal være på høyde med, og vel så det, men vår noe vinglete serieåpning var nok årsaken til bettingselskapene satte hjemmelaget som store favoritter. De som satte penga på bortelaget fra taket av Oslo kunne imdlertid smile etter kampen; det ble 1-0 seier og tre meget smakfulle poeng.

- Dette var en utrolig viktig seier for oss. Gått noe tregt med poengfangsten så langt, så vi trengte sårt en seier igjen. Grorud er et godt spillende lag som står for noe annet enn mange av de andre i vår liga, spesielt lagene fra nord, sier assistenttrener Rune Jarl til KjelsåsSjela.

Vi åpnet kampen best. Selv om Grorud har kampens første sjanse som Kirsebom redder fint, så er vi det klart beste laget de første 20 minuttene. Etter 14 minutter får vi også en straffe når Simen Møller ble holdt igjen alene med keeper. God prestasjon av Møller der, og også en nydelig gjennombruddspasning av Anders Osmunddalen. Straffen setter midtstopper Lars Brotangen sikkert i mål. Grorud kommer gradvis mer med etter dette, og de siste 25 minuttene av omgangen er det de som er førende. De skaper også noen gode sjanser, men vi holder unna inn til pause.

I 2. omgang svinger det mye. Vi får tidvis masse rom offensivt når Grorud jakter utligningen. Flere ganger er vi veldig nærme og sette 2-0. Hjemmelaget har også flere gode sjanser, nærmest er de når de setter et frispark i stanga. Ellers har en god Terje Kirsebom kontroll. Vår eldste spiller står en solid kamp i dag; dirigerer troppene eksemplarisk, redder det som kommer og har gode igangsettinger. Grorud prøver seg på en sluttspurt, men vi har for det meste kontroll. Dermed blir det 1-0 seier og tre sterke poeng.

- Seieren satt langt inne, og 2. omgang var ikke vakker. 3 poeng gir oss en fin energiboost og god selvtillit som vi tar med oss fremover. Simen er også endelig tilbake etter skade. Han fikser straffa vår og jobber godt gjennom hele kampen. Imponerende etter så langt skadefravær, avslutter Jarl.

Alle gutta legger ned en glimrende innsats i dag. Det er en god 2. divisjonskamp som vi kommer seirende ut av. Simen Møller er tilbake i dag, og foruten å skaffe straffen, så jobber han som Jarl`en kommenterer glimrende på topp og skaper mye trøbbel for hjemmelagets forsvar sammen med Magnus Aasarød. Disse to har mye fotball i seg, og kan bli en spennende duo å følge fremover. På resten av banen er det også strålende vilje og tæl. De tre poengene er viktige, og nå er det bare å jobbe på videre. De to neste kampene krever minst like god innsats når Follo og Skeid er motstandere. Kaptein Osmunddalen måtte ut med føling på samme skade som har holdt borte en stund til pause. Vi håper det leger seg raskt, samt at de øvrige som fortsatt er på skadelisten også blir kampklare snart. Det blir en spennende tid foran oss.