Meny

Sigurd-scoring ordnet seier

På en ikke alt for god dag, så tok juniorspiller Sigurd Martinussen tak og sendte oss i føringen. Vi vant 1-0 mot Oppsal.

2016-04-17
alrein

Kjelsås - Oppsal 1-0 (0-0)
Grefsen Stadion, 17. april 2016
141 tilskuere

Mål: 1-0 Martinussen (79.)

Laget: Kirsebom - Brenden, Brotangen, Martinussen, Ahilan - Pedersen (Fasting 56.), Solli, Kristiansen, Bjørnland (Aslaksrud 69.) - Dyve, Skogen (Knedal 88.)

Se bilder fra kampen på vår Facebook-side

Oppsal var motstander i årets første hjemmekamp. Vi skulle revansjere det knepne tapet i åpningskampen borte mot Finnsnes, og var favoritter mot det nyopprykkede laget. Den siste uken har det dessverre vært enda flere spillerene inn på en allerede lang skadeliste. Espen Garnås og Glenn Mjelde Håberg ble skadet mot Ørn i cupkampen i midtuka, og måtte stå over i dag. Det gjorde at Kampen måtte gjøre nye omrokkeringer i mannskapet, og i midtforsvaret fikk en 17 åring sin debut fra start, nemlig Sigurd T. Martinussen. Han skulle presentere seg.

1. omgang var ikke god fra vår side. Vi slipper ikke bortelaget til noe som helst, men er heller ikke noe farlig selv. Bortsett fra et stolpeskudd fra Ola Bjørnland etter 17 minutter, er det ingenting å skrive hjem om fra den omgangen. Bortsett fra vi er veldig upresise, gjør vanskelige valg og finner aldri flyten i angrepsspillet. Oppsal jobber bra, men vi gjør det også lett for dem å forsvare seg mot oss.

- Vi gjør en beint fram veldig dårlig 1. omgang. Vi er upresise og nølende, sier Kampen.

I 2.omgang hever vi oss. Mer skal ikke til for at vi produserer sjanser, og mange av dem er av den meget store sorten. Det er utrolig at vi ikke etterhvert får nettkjenning. Konrad Skogen er alene med keeper to ganger, både Ola Bjørnland og Lars Brotangen har farlig headinger etter corner og innbytter, også en 17-åring, Jens Aslaksrud får ikke foten på et innlegg på helt blankt goal. Oppsal har to farligheter i denne omgangen, og etter vårt sjansesløseri har de etter 74. minutter en avslutning i stanga. Det var nærme, og hadde vært mot spillets gang. Publikum tenker at dette er en sånn dag - at det vil seg ikke. Så i det 78. minutter kommer den deilige og viktige scoringen. Jesper Solli tar et flott frispark fra 18 meter som dundrer i stanga. På returen dukker nevnte Sigurd Martinussen opp. Han setter den i kassa, og vi leder 1-0.

Resten av kampen har vi full kontroll, og burde tatt vare på noen av overgangsmulighetene vi har til å punktere det hele. Når vi ikke gjør det, så blir det selvfølgelig noe høy puls så lenge det er 1-0 på tavla inn mot 90. minutter. Men Oppsal lyktes ikke å skape noe, og vi vinner på en ikke alt for god dag. Vi hever oss imidlertid bra i 2.omgang, og det skal alle gutta har stor ros for. Sigurd er dagens mann med sin scoring, og er en god bidragsyter for at vi holder nullen i hans første kamp fra start. I midtuka i cupen scoret en annen 17-åring, Jens Aslaksrud. Det er moro for hele klubben at juniorspillerne presenterer seg på denne måten om dagen, og viser det fantastiske arbeidet som legges ned i yngres bærer frukter.

- Jeg synes vi hever oss en del hakk i 2. omgangen. Vinner flere dueller og er litt oftere presise i pasningsspillet. Sjansemessig er det helt logisk at vi vinner, men totalt ender vi på en dårlig prestasjon. Poengene smakte veldig godt, og Sigurds debut fra start gjør kvelden fin, avslutter Kampen.