Sterk første omgang sikret oss en fin 2-1 seier borte mot Hønefoss

AKA Arena, 12. mars 2016

Mål: 0-1 Aasarød (15), 0-2 Solli (44), 1-2 Hønefoss (75)

Laget: Hovden - Ahilan, Brotangen (Prøvespiller 45.), Garnås, Mjelde  - Fasting, Solli, Kristiansen (Pedersen 60.), Skogen (J. Møller 60.) - Aasarød, Dyve (Aslaksrud 80.)

Se liste over vinterens treningskamper her

For ett år siden spilte vi treningskamp borte mot Hønefoss, den gang ble vi feid av banen og tapte 5-0. Lørdag var det vi som var det klart beste laget og det ble til slutt en fullt fortjent 2-1 seier for våre gutter.

Den første omgangen styrte våre gutter fra start til slutt, Hønefoss slapp sjeldent til og ble pent nødt til å forsvare seg i store deler av omgangen. Vi tok ledelsen tidlig etter at Mjelde fant Aasarød med et lavt innlegg på første stolpe som ble banket ned i korthjørnet. Mange sjanser senere og rett før pause økte vi ledelsen da Solli skrudde et frispark over muren og rett i mål.

Etter en innholdsrik første omgangen ble det ikke like mye å rapportere om i den andre. Det var allikevel vi som styrte mye av det som foregikk utpå det flotte kunstgresset. Hønefoss utnyttet en feil på vår midtbane med et kvarter igjen på klokka, men på tross av reduseringen maktet de aldri å sette inn en skikkelig sluttspurt. I sluttminuttene var det faktisk vi som stresset Hønefoss og var nærmest det neste målet.

Dette var en fin prestasjon av våre gutter og en veldig fortjent seier. Et virkelig lyspunkt i en vinter som så langt har vært preget av solide, men noe uspektakulære forestillinger. Det gjenstår nå to treningskamper før alvoret begynner borte mot Finnsnes. De med blå hjerter trenger ikke bekymre seg, guttene våre er i rute.